178 centi, 58kg-ra nem lesz nagy a 38-as ruha?
Általában 36-ot hordok,
Mell: 86, derék: 62, csípő: 93
De most egy új oldalról rendeltem és volt aki azt írta véleményeknél, hogy érdemes egyel nagyobbat venni. Bár a mérettáblázat szerint is 36 kellett volna, a vélemények miatt vettem nagyobbat.
Trendyol oldalról van szó.

Hát már megvettem. :D viszont van egy szuper varrónőm, így a nagyobb még mindig jobb, mintha kisebb lenne. Maximum ô beveszi a derekát. (Nyári ruhácska)
Azért reménykedek, hogy jó lesz.

Amúgy köszönöm a válaszodat. (;
Azt még megemlítem, hogy viccesek a méretek. Bershkában vettem egyszer egy nyári ruhát, 36-osat, mintha rám öntötték volna. Ugyanabból a fazonból visszamentem egy másik színért. Nem próbáltam fel, mert gondoltam pont akkora, mint az otthoni. 36 van abba is beleírva, de sokkal jobban feszül a testemre, hónom alatt pici is.

De most 1 valaki írta, vagy többen? Mert a kérdésből nem derül ki, 1 embert említesz, de utána vélemények van, ami többes szám.
Ha van, én mindig olvasok értékeléseket, legyen szó ruháról, szolgáltatásról stb. Nem mindegy, hogy hány értékelésből hány említ problémát, főleg ugyanazt. Nemrég a Sheinen volt, hogy kinéztem egy testhezálló, szűk fazonú ruhát, és morfondíroztam rajta, mert ált. XS a méretem, a Sheinről is XS-es ruhákat szoktam rendelni, de a kevés véleményből többen is írták, hogy eggyel nagyobbat érdemes. Így tettem, és jól jártam. De nem 1 ember írta.
Ha valós a méretezés, akkor nagy lesz a 38-as, ha meg valóban alulszámozott, akkor nem, meglátod majd. De amúgy az se mindegy, milyen a szabás, bizonyos ruhákból elmegy a bővebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!