20 éves lány vagyok 39 kg/153 cm,ez normális? Mondjuk sokat diétáztam is. Ez már túl kevés?
Az még mindig elég kevés.
Itt ez a link, ez segít kiszámolni hogy milyen célhoz mennyire lenne szükséged az adatok alapján.
Milyen vicces hogy itt az a menő aki azt írja hogy sovány...itt aki azt írta hogy sovány, az lett lepontozva:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-..
Pedig ha a magasság mínusz 110 képletet vesszük, a kérdező 5 kg mínuszban van, a másik kérdező viszont 10 kg mínuszban, na ő a kórosan sovány...
Önmagában azért, mert 3-assal kezdődik a súlya, még nem lesz valaki automatikusan sovány...
A számok alapján simán jó, mert alacsony vagy. Bírom amikor mindenki hüledezik, mert 40 kg alatti de nézzétek már meg 153 centivel ha vékonyabb csontozatú, akkor hova legyen 50 akárhány kiló?
Kérdező, itt az a lényeges, hogy mi az ideális egészséges súlyod. Ahogy írtam, ha keskeny a csípőd, vékony típus vagy, akkor ez így teljesen jó. Ha szélesebb csípőjű, nagyobb mellű lennél normál súllyal, akkor az általában egy plusz 5-6 kiló ami simán rád mehet. Nem tudom mennyiről indultál amikor fogyózni kezdtél, a mostani súlyod mennyire egészséges, mi van a hormonjaiddal stb. de ha minden működik most is és arányosnak látod magad, akkor jó az. Ha van időd/kedved akkor sportolj, hogy szép formád legyen, csak akkor mindenképp több kalóriát fogyassz. Bár ehhez is simán mehetne 1800-2000 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!