Megéri ez a parfüm ennyiért? Melyiket választanátok?
Pour Homme 2012 - EDT
200ml 26.000 forintért szerintem nem egy rossz opció. (notinon 125ml 31 ezer forint)
Vagy pedig:
Ez elméletileg szinte ugyanaz, mint a Montblanc Explorer, csak tartósabb. Montblanc Explorerem már volt és nagyon tetszett.
Illetve, ez még talán opció lehet:
Viszont 40 ezer forintot 1 parfümért nem jó szájízzel adnék ki, ez a felső határ. :D De nem tudom, hogy mindennapos illatnak nem-e jobb ár-érték arányban a fentebbi 2 közül valamelyik?
20 éves vagyok, ha ez számít valamit.
#1 Akkor ha 4 hónap alatt használtam el a Montblanc Explorer 200ml verziót, lehet, hogy túlzásba estem? :D
2# Hallottam már róla, hogy Aventus Creed klónként is szokták emlegetni a CDNIM, illetve a Montblanc Explorert is, vakteszteken egy laikus meg sem tudja különböztetni őket, csak az Aventus kb 4x olyan drága, mint a CDNIM és a Montblanc.. 90-100 ezret meg már tényleg túlzásnak érzek kiadni egy parfümért. :D
Nem vagyok jártas a parfümökben, soha nem használtam ilyeneket, ha pedig igen, akkor valami nagyon olcsó verziót, de most változtatnék ezen. Amiket volt lehetőségem kipróbálni és tetszett:
-Montblanc Explorer
-DIOR Sauvage (habár nagyon mainstream illat, de nekem bejött)
-Bvlgari Man in Black
-Paco Rabanne One million
-Malibu silver
Ami viszont konkrétan fejfájós illat volt a drágább kategóriák közül, az a Paco Rabanne One million Privé
Nyilván a legkézenfekvőbb valami sportos, mindennapi illat lenne és szeretnék olyat választani, amit kb. az elkövetkezendő jópár évben fogok használni (újra venni). Tehát nem szeretnék mindig változtatni.
3
Ha egész éves illatot keresel akkor valami frissebbet válassz. Még mindig jobb nyári illatot télen hordani mint fordítva. Versace Dylan Blue-t próbáld ki hasonló dna mint a Sauvage csak kevésbé mainstream, meg a Bleu de Chanel is hasonló bár kicsit drágább, de jelenleg az a top blue illat és 150ml verzióban nem is jön ki olyan drágára.
Ha mar tetszik a sauvage,akkor ezt is szagold meg:
Ez sokkal messzebbre erezheto (kb 4 meter) es egesz nap. Ez a gatlastalan mindenkin keresztul taposo dominans ferfi illata. Kb 15 uveggel elhasznaltam nokent annyira tetszett. Ugyintezeshez fujtam magamra foleg.
A man in blackbol is elhasznaltam 15 uveggel kb ,mer tetszett. De ez nem annyira eros es nem dominans illat. Egyszer ultem az akkori fiummal egy taxiban es megkerdezte a sofor,h melyikunknek van ilyen jo illata. :D
A one million nekem igenytelen ,nincs stilusa. Tul sokan hasznaljak.
Mont blanc az oreges illatokat csinal. Olyan hidegek . Olyan unalmas,egysiku.
A vivantison szerintem nem eredeti. A dolce mindig edeskes konnyed nem dominans illatokat csinal ferfiba is.
Azt hasznald ,ami neked tetszik.
A D&G Pour Homme szerintem középkorú férfiaknak való. Nem azt mondom, hogy öreguras, de 20 évesen érdemes valami fiatalosabb, pörgősebb illatot választani.
Az Eros EdT-ről nem gondolom, hogy kizárólag hideg időben oké. 25 fok felett már én sem használnám, de az illat eleje kifejezetten friss (alma-menta), csak a leszáradáskor válik édessebbé, ami a parfüm ezen szakaszában már nem projektál annyira, tehát csak az fogja érezni, aki közel van hozzád.
Az Armaf lehet talán számodra a legbiztonságosabb választás, hiszen már jól ismered ezt az illat DNS-t. Lehet mondani egész éves illatnak, bár én télre tuti vennék valami fűszeresebb-édesebb parfümöt, de ez már egyéni ízlés.
A nagy kánikulára pedig próbáld ki esetleg a Nautica Voyage-t, 5-6-7 ezer forint között beszerezhető a 100 ml-s.
Köszönöm a válaszokat.
Maradok az Armafnál. Ha legalább annyira jó, mint a Montblanc volt, akkor már megérte. 200ml ennyiért majdnem ajándék kategória, legalábbis, ha tényleg annyira tartós, mint sokan mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!