Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ötletek? Lányok, tippek?...

Ötletek? Lányok, tippek? Légyszi. Fontos.

Figyelt kérdés

tudom nem jó a kategória, de itt sokan válaszolnak.

idén lesz a szalagavatóm. És fekete nadrágkosztümünk lesz nekünk lányoknak világos rózsaszín fűzővel. Meg tácolunk keringőt is meg cigánytáncot is.

És szeretnék itthon sminkelni, de eddig egyik sem tetszik:(

szeretném ha feltünő lenne, szép de mégsem ciki, és megszokott.

Elég jól tudok sminkelni, ezért nem szeretnék sminkeshez menni.

A szemem barna, a hajam is.

Az arcbőröm szép, de mindenképpen szeretnék alapozni mert kifogok pirulni majd.

De mit vegyek? vagy milyenre csináljam meg? strasszos is lehet.

2010. okt. 24. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, ha bevállalod, tennék fel szálankénti műszempillát párat, és ezzel alapból nagyon sokat hangsúlyozhatsz, de ha ügyes vagy természetes is maradsz. A szemedre valami világos, fehéres, gombaszínű, testszínű valami jegesen fénylő púdert tennék feketével mindenképp. Szerintem amit belinkeltél azt a pöttyöset te is meg tudod csinálni, csak sokszor kell próbálkozni. Azt mondtad, hogy van hozzá érzéked, szal sztem előbb-utóbb sikerülne.:) nem tennék rózsaszínt én a szemedre, mert pl. én a cigánytánchoz vörös rúzst tennék fel, az meg a rózsaszín szemmel még a cigánytánchoz is vicces.:D hacsak nem valami élénkpinket kensz a szádra. de az meg már túl rózsaszín lenne, és szerintem a ruhában is inkább a prosas árnyalatok lesznek a dominénsak, bár ugye ezt nem tudom. a szemed fekete valami világosabb természetes színnel keverve, a szád pedig mikor a rózsaszín fűzőt viseled lehetne valami finomabb rózsaszín. tehát a fekte mindenhez megy, a szádat variáld a ruhákhoz, de szerintem ezt már leírta valaki.:)
2010. okt. 24. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
ja a keringőruhához meg testszínű ill. átlátszó szolid szájfény:)
2010. okt. 24. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
2010. okt. 24. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm mindenkinek a HASZNOS válaszokat:)

sokat segítettetek, és amiket linkeltetek biztosan ktatok aztis:)))

Végül kiderült tegnap, hogy tesóm kolleganőjének a lánya sminkes:D szoval lehet hogy ő tudna nekem vmit alkotni:)majd kiderül

2010. okt. 25. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem valami füstös szemet csinálj, mert az jól megy a barna szemedhez. Vegyél hozzá barna, fekete, fehér festéket, szemceruzát és egy jó spirált és már kész is. Neten még találhatsz videókat is, hogy kell szépen megcsinálni.

Sok szerencsét!

2010. okt. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!