Lányok! Tippek nemiszerv borotváláshoz? Teljesen tanácstalan vagyok.😭
Próbáltam több megoldás.
Kadban furdes után, leradirozva, jo borotvahabbal leborotváltam, majd intim mosakodó, és krém. (Probáltam hintőporral is már) De eszméletlenül viszket amig rendesen teljesen vissza nem nő mindenhol.
Aztan próbáltam azt hogy csak levágtam (mindenhol, kis/nagy ajkakon is) de ugynézett ki konkrétan alatta a bőröm,mintha fullra égett lenne az egész. (Valszeg az irritáció miatt) És itt is elviselhetetlenül viszketett egész végig. Nem tudom már mit csináljak. A szeméremdombbal nincs baj, azt szépen le tudom, de mindent ami leljebb van, azt nem, mert viszket.
Egy baromira elkeseredett lány.
Lehet, hogy akkor nálad más, de nálam eddig kétszer volt ilyen, mindkétszer gomba volt. Az elsô alkalommal volt folyás is, onnan tudtam. De mellette kibírhatatlan viszketés. Nôgyógyásznál voltam, ô megerôsítette, hogy gomba, kaptam hüvelytablettát és krémet, és 4-5 nap alatt elmúlt. 10 évvel késôbb jött ki újra, ezúttal folyás nélkül, csak az elviselhetetlen viszketés, pirosság. Ez alkalommal nem tudtam rögtön orvoshoz menni ezért csak a gombaellenes krémmel kentem, de arra egy hét alatt se múlt el, ezért újra elmentem nôgyógyászhoz, aki ismét megerôsítette, hogy gomba, adott hüvelytablettát is a krém mellé, és így múlt el ismét. Remélem újabb tíz évig megint nem jön elô.
Nem tudom, nálad mitôl van, de ha tényleg nem múlik, érdemes lenne orvoshoz fordulni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!