MIVEL tágítsam a fülem?
Tudom, hogy már ezer meg egy kérdés van fent, hogy hogyan tágítsam satöbbi. Igen, köszönöm, abbólsemkérek, hogy necsináld hülyedolog, hogynéz majd ki 10-en, 20-on évekmúlva vagy ha majd öregleszel.
Szeretnék kész.
És hogy a kérdésre térjek.. MIVEL? Egyre nagyobb dolgokkal, de mihez mit ajánlotok?
Előre köszönöm a válaszokat (:
Szia!
Én nem vagyok a fültágító híve,de segítek!=)
A barátaim úgy csinálják,h egyre és egyre nagyobb és hogy pár mm-rel nagyobb cuccokat dugnak a fülükbe elsőnek pl legyen egy vastagabb tű,de persze törd el valahogy mert nagy és beléd áll:/=DÉs aztán még egy kicsivel nagyobb dolog és még és még etc és egyre nagyobb lesz a bnőm is ezt csinálta=)Aztán ecsetnek a végét eltörte és azt meg vizipipának a szipkáját és még sok mindent=D
Fülbevaló lyukról indulsz? Mekkorát szeretnél úgy kb?
Bele is kezdek. legjobb fülbevaló után 1 fogpiszkáló. utána annál vastagabb dolgok. Ha nem mennek bele azok amiket szeretnél krémet használj. Ha úgyse menne várj még.
Azért nehéz a segítség adás mert nekem rögtön 6mm-re csinálták és onnan már kis kupakok belementek.
18/F
Szia. Én úgy kezdtem,hogy egyre több fülbevalót raktam bele,aztán piercingeket,utánna kb 6-7mm-től vettem bele tüskét az apacsba.
12mm-nél csiga volt benne,aztán 14től szilikon.
Most 2cm és köves tágító van benne,tök szép :)
Ja és szerintem szilikont ne rakj bele 10 mm alatt,mert én alig tudtam kiszedni :s és fájt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!