Van értelme a szépségversenyeknek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Nem azt kérdezem, hogy kinek szabadjon indulni, milyen keretek, szabályok között, hanem mi az általános véleményetek a szépségversenyekkel kapcsolatban?jan. 24. 18:55
A kérdező szavazást indított:
szerintem van létjogosultsága
nem zavar
nem látom értelmét
31 szavazat
1/8 anonim válasza:
Mivel a szépség szubjektív, mindenki mást tart szépnek, nem lehet objektív szempontok alapján értékelni. Így nincs értelme, mert egy versenyen objektív szempontok alapján kell sorrendet felállítani az ott nyújtott teljesítmény alapján.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem a szépségversenyes lányok/nők általában nekem sosem tetszenek, talán mert magasak ?
(Ez csak egy vélemény)
3/8 anonim válasza:
Nincs nagy értelme, mert pl.: A, területenként más a szép; B, nem minden igazán szép személy jelentkezik/kerül be ezen versenyekbe, így szerintem egyoldalú ez a tevékenység.
4/8 Kései Sirató válasza:
Az utóbbi 20 évben nem igazán szépek kapták meg a szépségkirálynői címet. Ki tudja, mibe mentek bele..
6/8 anonim válasza:
én megnyerném ha beneveznék. Van értelme amugy.
8/8 anonim válasza:
6
Bizonyítsd nekem privibe küldött képpel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!