Automatikus/kinetikus karóra jelentése az, hogy nem kell bele elem?
10
Igen, kényszerűségből kiadnak pár modellt mert solar panelekből hiány van. Ettől még egy bukott koncepció amit már kivezettek.
12
Miért mondaná magamnak ellent. Pont a te általad linkelt mondat (forrás nélkül) ami bizonyítja hogy kivezették. Most visszahozzák KÉNYSZERBŐL.
Először egy kis kitérő:
A Huawei telefonok kivezetését is megírták 2019-ben amerikában, és hogy utána Európában sem lehet majd kapni, és a google is tiltva lesz.
Azután a Huawei bejelentette a saját operációs rendszerét és a google beijedt, hogy lesz még egy konkurencia, amit a fél világ már meg is rendelt, és 2020-ban az amcsi elnök rákényszerítésével újra lett amerikában (és mint jó "juhok" Európában is), és a kompatibilitás is megvan a google és a harmony között.
Szóval az efféle bejelentések csak addig igazak, amíg megéri nekik, amint nem, azonnal meg,-visszaváltoztatják.
(Most ugyan megint keménykedik az usa és szankcióznak a kínaiakkal, egészen addig, amíg a kínai bankok (akiknek tartozik az egész USA) bele nem szólnak és az USA megint be fog kussolni (B elnök úgyis csak báb).
Az elemes óráktól "idegbajt" kapok, 11-12 hónapot bírnak ki a mai elemek, míg a rugós (automatikus) Seiko órámban 15 év után kellett először cserélni. Miután lemerült az első elem, onnantól az újjal elkezdett havi 1-2 percet késni. A teljes karbantartásra kaptam egy olyan árajánlatot, ami majdnem annyiba került, mint egy új Seiko óra, így végül 8 éve kaptam ajándékba egy Seiko chronographos órát. Sajnos ennél már 7-szer kellett elemet cserélni, és évente néhány percet késik, plusz a dátumot is javítani kell. Most hogy már kicsit karcos is, elkezdtem nézegetni okosórákat, amik borzalmasak annyi pénzért, így felmentem a Seikó oldalára, ahol természetesen lehet kapni jelenleg 287 féle automatikus és 3 féle kinetikus órát is. A többiből összesen csak 239 féle van, tehát kevesebb mint az automatikusból, amit a fenti 2 hozzászóló szerint kivezettek. :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!