Nőiben szokatlan a 42-43 as lábméret? Akinek ilyen méretű,többnyire sportcipőt hordanak?
Figyelt kérdés
Elég nehezen találok kifejezetten nőit,persze azért akad,de jóval kisebb választékban.jan. 17. 07:44
1/8 anonim válasza:
Manapság annyira nem szokatlan már:) Manapság egyre több lánynak van ekkora vagy ennél nagyobb lába.
2/8 anonim válasza:
Ahogy írja az 1# is, ma már nem szokatlan ekkora tappancs.
Viszont szerintem fel vannak készülve eléggé az üzletek is erre a méretre, érdemes több helyen szénézni.
3/8 anonim válasza:
2: Tudsz konkrét üzletet ajánlani? Mert én is alig találok (pedig csak 42).
4/8 anonim válasza:
3#:Bonprix, Aboutyou, ecipő, vansize, zalando elég jók, néha a Deichmann is.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez így igaz #4 es, 42 ig, bár abból is kisebb a választék már, viszont 43 ból gyakorlatilag nulla sajnos.
jan. 19. 05:36
6/8 anonim válasza:
5#: "Feltúrtam" ismét véletlenszerűen a netet és a glamin és az ecipo-n kapásból lehet több választékból keresni. A zalando is jó, de van pl.: egy orias-shop nevű bolt is.
7/8 anonim válasza:
Hány cm a pontos talphosszad? Neten is tudnál rendelni ha tudod az értékeidet
8/8 anonim válasza:
a nagynénémnek 42 es a lábmérete és függetlenül csomó magassarkúja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!