Szemöldök piercingről tapasztalatok?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hétfőn van időpontom szemöldök piercingre, utánna olvastam elég sokat, és eléggé elvagyok most rémülve xd
Nagyon sok helyen azt írják hogy nagy az esély a kilökődésre, és ettől most nagyon félek.
Nektek mik a tapasztalataitok? Fájdalom,gyógyulás, ki-e lökődött,tippek,stb,mindenre kíváncsi vagyok😁
Eddig van 3 fül piercingem (a sima fülbevalókon kívül), szeptumom és nostril-om.
Szia! ☺️ Nekem 1 hónapja van meg. (Van ezen kívül 2 vertical ajak piercingem, amik szintén felületi piercingek ugye, + septum)
A szúrás egyáltalán nem volt vészes, sőt, kis kellemetlenségen kívül nem éreztem mást. Utána picit érzékeny volt érintésre, azon kívül azóta sem fájt egyáltalán. :D Ráadásul, eddig ez a leginkább problémamentesen gyógyuló piercingem.
Persze mindig van valaki akiről hallja az ember hogy rossz tapasztalatai voltak, és ez sajnos jobban megmarad a fejünkben :D de nem kell parázni, rendben leszel. ☺️
Tizenöt éve van piercing a szemöldökömben. Semmi rosszat nem tudok elmondani vele kapcsolatban. Gyorsan, könnyen gyógyul, problémamentes.
Persze ismerek olyat én is, akinek kiszakadt, ő nem rendes szalonban készíttette. Én profi szakemberhez járok, mert nekem ez fontos.
Az elején persze kell figyelni, hogy ne akadjon bele ruha, amíg gyógyul, illetve ha megütöd, akkor fájdalmas tud lenni. Igazából nekem már olyan természetes, mintha ott termett volna.
Nem kell aggódnod, a lényeg, hog, rendes helyre menj szúratni.
Na itt vagyok
Végül nem bírtam a szemöldököt mert nincs hozzá megfelelő anatómiám,de lett az ajkamban
Igen, nekem is fájt a szívem amikor szembesültem vele 🥲
De végül a labret piercingem kárpótolt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!