Ha van itt esetleg valaki, akinek kitépték már a haját, vagy aki tud ilyesmiről, akkor az segítsen! Mit csinált ilyenkor?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a részletek (miért, szándékosan-e, hogy történt, kb hány évesen?) és mi lett belőle? Mit csinált hogy ne látszódjon a kopasz folt a fején, ahol a haját kitépték, hogy sikerült elrejtenie? Most akár fiú akár lány...2009. jan. 3. 20:57
1/3 anonim válasza:
Hát nekem nem kitépték, hanem valami ekcéma jött ki a fejem, viszketett és kis foltban kihullott a hajam. én spec oldalra fésültem (nem volt feltűnő, mert tényleg nem nagy volt a folt (annyira) Kb 1,5*2 cm. Ha meg fújt a szél hát rátapasztottam a kezem a fejemre, vagy megragadtam a hajam hogy ne fújhassa el a szél. A sapka is megoldás. Egy két hónap múlva mikor elkezdett nőni, hiába volt pici a hajam, nem is látszódott már semmi.
3/3 anonim válasza:
nekem a fejem elejéről egy marék hajat téptek ki úgyhogy levágtam az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!