Középkorú nőként hogy javíthatnék a külsőmön?
Hát csak példákat tudok mondani. Én sem vagyok az a mosolygós, nevetgélős, főleg férfiakkal nem. Nem szeretem a társaságukat sem többségében, mert tudom, hogy embernek sem néznek, ha nem tartanak vonzónak külsőre, nem nevetek a vicceiken sem, ha azok egyébként nem viccesek, de vannak olyan nők akik mindenen nevetgélnek, mosolyognak, flörtölős, csipkelődős, nyitottak, én ezzel szemben k u r v á r a nem. Általában az olyan embereket "szereti" a többi ember, aki ennél pozitívabb másokkal szemben, mint az általad felsorolt nő is, főleg a férfiaknak, sokuknak már ez is elég...
A rossz kisugarzast meg nem ugy kell erteni hogy egy romlott joghurt vagy, hanem hogy nem az a közvetlen, mindenkivel bratyizós nevetgélős ember, hanem kicsit zarkozottabb, komplexebb, a legtobb ember egy faék egyszerűségével viszi végig az eletnek nevezett jatekot es egy pillanatra se gondol bele a tetteibe, ezert vonzobb ha valaki ugyanolyan faek, mint ő xd... Tehat ilyenekre gondoltam. Meg én mogorva is vagyok sokszor, bár így is érzem magam, hogy "hozzám ne szóljál b az d meg, vagy felrúglak". Na ilyenek, ha ezek jó példák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!