Szép e a vörös, göndör haj?
Én nagyon szeretem a vörös hajat. Én is szeretnék ilyet. Az ilyen lányok mindig nagyon szépek. Csak azt nem értem, hogy miért szeplősek? Nem mintha így nem lennének szépek, de tök furi, hogy olyan sok rajtuk a szeplő. Te válaszolnál erre?
13/L
A bőr festékanyagának (pigmentjének) a termelése egyes területeken fokozottabb, mint máshol. És ezáltal szeplők jönnek ki.Főleg a fehér bőrűeknél. Nekem is van de szerintem nem olyan vészes mert csak az orromon van de az is nagyon halvány. Szerencsére:)
Am köszi a kommentet
13/l Eszter
Biztos, hogy nagyon szép vagy! És különleges! Tudtad, hogy az emberiség mindössze 1%-ának van vörös haja? :)
Megtanulod majd, hogy milyen színek állnak jól neked az öltözködésben és majd a sminkelésben, és teljes lesz a harmónia :)
Egyébként az egyik leghíresebb magyar topmodell, Vámosi Viki is vörös göndör hajú.
Te viszont csak önmagadra akarj hasonlítani! :)
szerintem is szép :D
linkelnél be magadról képet????
Köszi a véleményeket!!!:)
Eszter(14) bye
Igen.
Ha göndör, ha nem, fő, hogy vörös és nem átlagos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!