Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez csak azért van, mert sokat...

Ez csak azért van, mert sokat fogytam vagy a hormonok hatása is játszik szerepet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem tudom, hogy kezdjem. Remélem nem lesz túl hoszzú és jól strukturált lesz az egész. Nem is tudom, hogy ez-e a megfelelő kategória, de azért pósztolom ezt a kérdést itt, mert szerintem itt javarészt kedves személyek vannak, legalább is remélem.

21 éves transz lány vagyok és mielőtt belevágtam a hormonkezelésbe, túlsúlyos voltam nagyon. Most ledobtam már rengeteget és a hormonterápiát is elkezdtem egy éve, viszont az öszrogén értékem olyan magas volt, hogy felért egy terhes nőével és így nem következtek be változások az első hat hónapban. A második hat hónapban kezdett az ösztrogén szintem normalizálódni és sokan azt mondják, hogy változtam, de nem hinném, hogy ők az ösztrogén hatását látják, hanem az elvesztett kilók és a még mindig folyamatban lévő fogyás eredményét látják, ami engem aggaszt.

Már rendeltem ösztrogént ínjekció formájában, mert nekem a gél nem jött be, de nem ez a lényeg.

Szerintem sokan csak azt mondják, hogy lányosodtam, mert kedvesek akarnak lenni. Mondhatni kegyes hazugság az egész és szerintem csak a fogyás miatt változtam.

Mivel az interneten általában az emberek őszintébbek, ezért meg szeretnélek titeket arra kérni, hogy egy fotót nézzetek meg rólam túlsúlyosan és egy párat most, hogy lefogytam és az ösztrogén szintem elkezdett normalizálódni. Legyetek őszinték, kérlek. És még valami, szerintetek műtessem meg az arcom, hogy nőiesebb legyen? Van ez az FFS (Facial Feminization Surgery), ami az arcot nőiesíti. Szerintetek mit kell műteni az arcomon?

A képeket privátban küldeném, ha nem gond, mert nem szeretném ide ki tenni őket, hogy mások beszólogassanak.

Legyetek őszinték, de ne bunkók, kérlek szépen! A konstruktív kritikát mindig szívesen fogadtam minden téren.

2023. dec. 21. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
33%

Minden fogyással kapcsolatos hókuszpókusz (hormonok, betegségek, lelki okok) csak kamu, az egyetlen valós indok a túlevés, a felesleges kalóriabevitel. Ha lelki okok miatt lehetne hízni, akkor nem drága tápot etenének a disznókkal, hanem egy állatpszichológus győzködné őket. A szerencsétlen zsidók sem a hormonjaik miatt fogytak le, hanem a kalóriadeficittől (éhezés).

Nincs szétválasztó diéta, color diéta, paleo baromság, egyszerűen kevesebbet kell enni, mint a napi kalóriaszükséglet. Lehet lepontozni.

2023. dec. 21. 21:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez nem tartozik a témához, ne haragudj.
2023. dec. 21. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fogytál és ennyi. Sose leszel nő, nem értem ennek mi értelme. Egyébként az ösztrogén nem női hormon, hanem STRESSZHORMON. Káros. Nőknél is káros a sok ösztrogén. A progeszteron az, ami jótékony hatású.
2023. dec. 27. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!