Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez? /mellek méretei...

Hogy lehet ez? /mellek méretei/ Hogy tudnám ezt én is megcsinálni pici melleimből?

Figyelt kérdés

ebből:

[link]

vonzó, dús kebel:

[link]

UGYANAZ AZ ILLETŐ! Nem plasztika.

2010. okt. 21. 20:11
 1/8 A kérdező kommentje:
az első képen szinte nincs is semmi melle... a másodikon meg hát.... van mit.
2010. okt. 21. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
semmi extra,max a melltartó...
2010. okt. 21. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
ezt attól is függ hogy mien pózban van, nézd meg az első képen lefelé hajolt igy kicsit lógósabbnak láccik..ha a vállait hátrább tolod neked is ilyesmi lesz ja és persze kihuzod magad,de ha télleg nagyon lógos a melled akkor nemtudom de ha ien akkor azt próbáld ki szerintem
2010. okt. 21. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindent kitalálnak már,tehát erre is van megoldás.Pont a tv-ben láttam a topshop reklámozza azt a melltartót ami megemeli a mellet.Kíváncsi lennék,hogy hányan dobják ki erre a pénzüket.
2010. okt. 21. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

2 lehetőséget látok, az egyik a melltartóban van vmi szivacs vagy ilyen géles tömés de az annyira nem tudja hozni az igazi hatást.

A másik, és ezta trükköt a top modell leszekben láttam, hogy ilyen gumi mű mellet rakott az illető mellére és arra adta rá a melltartót, ez annyiban különbözik hogy természetesebbnek hat és mivel rátapad a bőrödre vele együtt fog mozogni az is és nem marad egyhelyben mint egy elálló push-up melltartónál.

Hogy ilyen műanyag mellet hol lehet szerezni azt viszont nem tudom.

2010. okt. 21. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Push up melltartó meg 3kiló plusz, melllé a beállás, és ennyi a nagy kaland. Vannak géles melltartók, aminek az a léynege, hogy mozog meg igazinak hat... Persze a csalódás még nagyobb, ha lekerül xD
2010. okt. 21. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nehari, de én még a második fotón sem látok dús kebleket, csak két formás pici cicit...
2010. okt. 22. 05:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Innen látom hogy push-up legalábbis nekem pont így áll push-upban és szerintem a 2.on nincs annyira nagy melle az elsőn meg nincs kicsi..
2010. okt. 23. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!