Mennyi idő alatt használtok el, mondjuk egy 300ml-es tusfürdőt? És mi a maximum ár amit költötök is rá? Egy fürdés alkalmával mennyit használtok el belőle? Átlagra vagyok kiváncsi hogy az alapján tudjunk változtatni:)
Lányok és fiúk véleményére is kiváncsi vagyok, hogyan spóroltok e téren.Úgy érzem mi kicsit tulzásba visszük, 2 havonta van a tusfürdőkből, samponokból, szappan, ilyenekből egy nagyobb bevásárlás, 25.000 forintért. Ebben az árban benne van nekem és a paromnak is 2-2 darab tusfürdő is hogyha a 250 miliset vesszük, ha pl az 500 miliset akkor csak 1-1 db. De van hogy pluszban még kell vegyünk mivel csak nem elég.
De pl a hajápolók több ideig is elegek.
Azta most olvasom hogy egy 100 milis tusfürdő elég kellene legyen egy hónapig ha napi 2x használjuk:D
Az akkor valami brutáljó habzó dolog kell hogy legyen
Nekem ne a tusfürdőt érezzék a bőrömön, hanem a parfümöt. Meg amúgy kik érezzék? Ki állna oda szaglászni a férjemen kívül? A sok illatanyag egyébként allergiát okozhat és bőrszárazságot.
Kicsit beteg a fejed, hogy ennyit pörögsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!