Szerintetek szép a heterokrómia?
Heterokrómiás vagyok, és nagyon utálom. Sokat csúfoltak miatta, leginkább azzal, hogy korcs vagyok a szemem miatt. Szerencsére már elmentem egy egyetemre, ahol senki nem csúfol, de attól még nagyon nem szeretem a szemeimet. Szerintetek szép a heterokrómia, vagy nem?
Ui.: Az egyik szemem tengerkék, a másik meg mogyoróbarna.
Örülnék ha ilyen szemem lenne.
N 31
Aki csúfolni akar, bármiért. Engem szpós szájúnak meg deszkának, mert nincs mellem kb. Tudod mit szeretek legjobban magamon? az ajkaimat. A barátom pedig a melleimet (ami 35 évesen sem nagy).
Az ilyeneket el kell engedni, a kisgyerekek-kamaszok mind érzéketlen bunkók, azért bánt, mert Ő önbizalomhiányos.
Szerintem is szép nagyon ☺️
Engem is csúfoltak a suliban a szemöldököm miatt, hogy milyen vastag stb miért nem szedem cérna vékonyra, mint a többiek... Most meg azok, akik csúfoltak, nem győzik vissza rajzolni magunknak.
Lehet, hogy le leszek pontozva.
De szerintem maga a heterokrómia sem nem csúnya, sem nem szép.
Egy rendkívül ritka sajátosság, ami különlegessé teszi az illetőt, a tekintetét.
(Van ilyen ismerősöm, elsőre nem esett le a dolog, aztán néztem, hogy mi a fura rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!