Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok van az osztályo...

16 éves vagyok van az osztályomba egy csaj akibe minden fiú bele-van zúgva, és megakarják kefélni. De ö tök szentnek mutatja magát mindennap minibe jön. Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemű exra vékony tündérke?

Figyelt kérdés

Én tök átlagos vagyok barna haj barna szem... és a fiúk sem néznek meg alacsony vagyok és aránytalanul vékony de szeretném kikészíteni ezt csajt mert kezd elegem lenni belőle...

köszi a válaszokat

2010. okt. 20. 19:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Le legyetek már ilyen irigy lúzerek komolyan.. attól, hogy valaki csinos és jól öltözik, miért lenne feltétlenül buta, beképzelt (és nem beképzelD)? Ezt csak ti magyarázzátok bele. lehet, hogy ezeknek a csajoknak, amellett hogy jobban néznek ki, még eszesebbek is ezerszer mint ti. Szóval hagyjuk már az ilyen baromságokat, hogy ezek a lányok úgyis csak arra kellenek a fiúknak. Nyilván egy fiú szívesebben választ egy szép lányt mint egy csúnya irigy fanyalgó kis pukkancsot!
2010. okt. 20. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehet róla, hogy néz ki. Miért ne használhatná ki azt, hogy szép? Meg különben is, mindenki azt vesz fel amit akar. Ha ennyire idegesít akkor ne vele foglalkozz, hanem magaddal.
2010. okt. 20. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyetek, ne LE LEGYETEK...

Szóval én is szép vagyok és csinos, és okos is, az is voltam suliban is. De most arról a tipikus libáról beszélünk, akiről a kérdező hozott fel. Mert ők valóban léteznek. És hogy eszesebbek lennének? Mi már kijártuk a középsulit is jó pár éve, ami csak épp eszembe jut, az egyik csini baba nem dolgozik, mert mániákus depressziós, a másik egy ablakban dolgozik, a harmadik meg eladó egy mobil üzletben... csak most ami így eszembe jut..

2010. okt. 20. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemű exra vékony tündérke?"

Na vajon miért?A kérdésedben a válasz.

2010. okt. 20. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szőkés barna kékszem- magamból kiindulva nem nagyszám, a szőkéknek általában fakó a bőrük, kivéve ha nem szoliznak, a barna haj barna szem sokkal szebb szerintem olyan melegebb, kedvesebb! A mi osztályunkba is volt egy bomba csaj KAtinak hivták, őt sztárolták a tanárok is, igazából csak rossz közegben vagy, a 16 éves pasik idiótácskák, szerintem van olyan fiú is akinek nem is tetszik, csak tudod van egy csordaszellem ezeknél a kanoknál, melyik merné azt mondani hogy nekem a nemszőke nemkékszemű tetszik.
2010. okt. 20. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
nézz ki jobban nála :P fodrász, manikűr, smink, pár divatos ruha, és kész az egész :P amúgy meg ah ismernéd, sztem nem mondanál rá ilyeneket... :S
2010. okt. 21. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

ne is foglalkozz vele. a veled egy osztba lévő fiúk meg még gyerekek!!

am meg lehet h te tetszel vknek az iskolába, ha az osztba nem.

17F

2011. aug. 13. 16:54
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem egyszerűen csak vágd le a két lábát tőből. Aztán már nem lesz olyan nagyra magával! Rosseb a pofáját az ilyennek!!
2011. nov. 8. 22:05
 19/20 KMJ ***** válasza:

"Miért tetszik az összes fiúnak a magas szökés-barna kék szemű exra vékony tündérke?"

Először is, ha lelkileg is tündérke, akkor nem nála van a probléma hanem nálad.

És különbenis ki a francnak kellenek olyan pasik akik csak dugni akarnak? A helyébe szeretnél lépni?

Az életben az viszi sokra aki a birkatömegtöl független, és nem csak a szórakozást tárgyát keresi, mert maga is azzá válik.

2012. jún. 21. 13:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarják megkefélni, mert még kis hülyék, akikben tombolnak a hormonok, és minden lyukat betömnének. Egy érett normális férfinak az ilyen nők nem kellenének. Ne akard megszivatni! Ha majd egypáran megdugták,úgyis lek*rvázza mindenki! Majd akkor ő is rájön mekkora hülyeséget csinált!
2013. jún. 4. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!