Miért ennyire kerek az arcom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de mégcsak felesleg sincs nagyon rajtam, 180 cm, 65kg vagyok, az arcom mégis kerek... Az arcom se dagi, nincs tokám se, csak kerek, meg gömb fejem van.
Hogy lehetne elérni hogy egy kicsit beessen az arcom, vagyis hogy ne legyen ennyire kerek?
2023. nov. 27. 11:04
1/5 anonim válasza:
A csontforma kerek, vagy husi van rajta?
2/5 anonim válasza:
Mert ilyen az arcformád. De semmi probléma nincs ezzel, nekem kifejezetten tetszik. :) Legutóbbi barátnőm is hasonlóan nézett ki.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 inkább a csontoforma, nem pufók meg nem pocokpofa.
#2 Nem tudom, hogy azért írtad, mert azt hitted lány vagyok és így lányon képzelted el a kerek arcot de amúgy fiú vagyok :D
2023. nov. 27. 11:23
4/5 anonim válasza:
A nemedet valóban nem tudtam, de na... nem egy, és nem kettő kerekded fejű férfit ismerek, aki párkapcsolatilag is sikeres, és semmi hátránya nincs ebből. Valakinek ez tetszik, valakinek az.
5/5 anonim válasza:
Ez genetika. Kerek is marad. Frizurával lehet ellensulyozni hogy osszhatasban kicsit ovalisabb legyne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!