Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfümöket ajánlanátok...

Milyen parfümöket ajánlanátok nekem, ami valószínü tetszene, ha ezek a kedvenceim?

Figyelt kérdés

Kettő parfümöt tudok magamon elviselni: Police rózsaszín vattacukros, és Zara vanilla supreme. Csak már unom őket.

Tudtok hasonló finom, édes illatokat? :)

2023. nov. 26. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Britney: Fantasy
2023. nov. 26. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

A Fragrantica "Perfume Finder" fülét javaslom neked, ahová ha beírod azokat a parfümöket, amik neked tetszenek, az illatjegyek alapján ajánl neked hasonlókat!:)

Beírtam az általad említetteket, és hasonlóság alapján pl. ezeket ajánlaná neked: La Belle Le Parfum - Jean Paul Gaultier, Pink Sugar - Aquolina, Eilish - Billie Eilish, Dolce&Gabbana Pour Femme - Dolce&Gabbana, Hypnotic Vanilla - Zara,(a már fent említett) Fantasy - Britney Spears, Cloud - Ariana Grande, Mod Vanilla - Ariana Grande (...)

És még sok más, érdemes rákeresned szerintem:)

2023. nov. 27. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a JPG Scandalt.
2023. nov. 28. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!