Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hónapra ajánlanátok...

Milyen hónapra ajánlanátok leginkább az acqua di gio parfum-öt?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
A parfümöt? Az intenzívebb koncentráció, fűszeresebb, mint az EDT. Alapjegyei persze frissebbek, így összességében 4 évszakosnak is jó.
2023. nov. 23. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Télinek kicsit gyenge, de elmegy négyévszakosnak is. Már ha tényleg a parfum verzióról van szó.
2023. nov. 23. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni egész évben is, de nekem ez tavasz vége és nyár, esetleg ősz eleje. De ez tényleg személyes preferencia, én az év többi részében nem szoktam friss illatokat használni, olyankor jobban szeretem az édesebbeket.
2023. nov. 23. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig szivesen szsgolom. Kellemes ferfi parfum.

N

2023. nov. 23. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 15-25 fok között működik jól, nyaralni nem ezt vinném. Ha jól tudom a Profumo helyett adták ki, az egy kicsit komolyabb illat volt. Elegáns, friss, férfias illat, tartóssága átlagos.
2023. nov. 26. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem a személyes véleményt nézünk, akkor pl. Fragrantican nyári parfümnek van megszavazva kb. 16.000 ember szavazata alapján, de a tavaszra is elég nagy százalékban voksoltak. Illetve nappaliként jelölte meg szinte mindenki. Nem utolsó sorban pedig 1-2 szakértői véleményt elolvasva is elég egységesen nyári parfümnek tartják.

De persze úgy és azt hordj, ahogyan és ami neked beválik, szóval ha neked személy szerint télre, őszre is működik, akkor ezek ne gátoljanak meg benne! Remélem segítettem:)

2023. nov. 27. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. nov. 29. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!