Ki a szépségideál 2023-ban a hírességek közül szerintetek?
Ahogy nézem Bella Hadidot istenítik most nagyon, bár nekem ő annyira nem tetszik.
Emily Ratajkowski szintén eléggé hypeolva van, ő mondjuk nekem is tetszik.
Én úgy látom, hogy már nem divat egy ideált kikiáltani “tökéletes nőnek”.
Ha úgy vesszük, Billie Eilish is az, bár őt inkább 2019-2022-es “karantén ideálnak” mondanám. Most már nem annyira felkapott az extrémitás, mindenki visszavedlett minimalista clean girl-be. Messze nem csontsovány, nem is túl magas, nem az a Barbie baba típusú nő, kedvenc ruhadarabja az oversize pulóver.
Rajta kívül még talán Olivia Rodrigo, Madison Beer.
Taylor Swift a frufrujaval.
Ariana meg még mindig. Az ikonikus oversize pulcsijat és nadrág nélküli stílust minden menő csaj imadja
Jenna Ortega és Margot Robbie van nagyon felhypeolva ilyen téren a Wednesday, illetve a Barbie miatt.
Taylor Swiftet és Billie Eilish-t idén is inkább a nők ajnározták. Bár ők, és a többi felsorolt is már az előző években is gyakran volt emlegetve, így valódi, 2023-as újdonságnak csak Jenna számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!