Fehér bőrűek, hogyan jöttetek rá, hogy szép színű a bőrötök?
Figyelt kérdés
kb. milyen idősek voltatok ekkor?2023. nov. 18. 01:29
11/22 anonim válasza:
Amiota tomegesen jonnek a nem ma barnultak,es rankeroltetik oket,azota nem napozok soha es azota szerettem meg a feher bort,vilagos szemet,vilagos hajat. A tipikus skandinav tipust.
De ez szerintem osztonos,h mindenki a sajat borszinehez hadonlo emberekkel szimpatizal.
Szegenyeknek <a nem ma barnultaknak < nem tanitja meg senki,h ugy kellene viselkedni,ahogy Magyarorszagon illik es akkor talan nem lennenek toluk sokan olyan idegesek.
12/22 anonim válasza:
Kint dolgozom a szabad eg alatt, tropusi eghajlaton. Max. a seggem maradt feher.
39F incel
13/22 anonim válasza:
Nekem inkább komplexust okozott az a sok csesztetés, amit az erősen fehér bőröm miatt kaptam.
14/22 anonim válasza:
Habár nem erősen fehér a bőröm, inkább világos de mellette világos természetes szőke hajam van és a szemem is kék....aki idáig elolvasta most azt hiszi csaj vagyok de nem. Férfiként nézek így ki :D
15/22 anonim válasza:
12 hát igen, kell a rossz is, hogy tudjuk értékelni a szépet
16/22 anonim válasza:
amikor még iskolásként strandon bekentük egymást a haverokkal, és a magát sokat süttető haveromnak sokkal kérgesebb és megviseltebb volt a barna bőre, mint annak, aki nem napozott.
17/22 anonim válasza:
(kieg.: nem b.zipartit kell elképzelni, csak háton kentük be a másiknak azt a részt, amit nem ér el)
18/22 Metionin válasza:
Igazából sosem láttam rondának, csak furcsa volt, hogy mindenki beszólogat. Miért nem napozol, ú de fehér vagy, menj már ki a napra, ezt hallgattam egész életemben. Miközben napallergiás vagyok és az 50 faktoros fényvédő alatt is imádkozom, hogy megússzam a leégést áprilistól októberig, majd direkt napozok, hogyne :D
20/22 anonim válasza:
Sosem erdekelt. Soha senki sem szolt be. Vagy csak nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!