Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hajszín illene hozzám?

Milyen hajszín illene hozzám?

Figyelt kérdés

Egy ideje szeretnék változtatni a hajszínemen, de fogalmam sincs milyen illene az arcomhoz.

Fekete szemeim vannak és sápadt bőröm, sötét barna hajam. Hálás lennék a normális válaszokért!

17/N

2023. nov. 13. 14:57
 1/7 A kérdező kommentje:
A sötét barna hajam a derekamig ér és frufrum is van. Dubla szemhélyu monolid szemem van és a többi része az arcomnak teljesen átlagosnak mondható. Mások gyakran mondták már azt ázsiai származásúnak nézek ki
2023. nov. 13. 15:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Dupla*
2023. nov. 13. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szőke
2023. nov. 13. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem mindenkinek a saját színe áll jól. Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt már teli szőke, balayage, fekete és vöröses barna, de a legjobb a az összes közül a saját színem.

Egyébként a tiédhez hasonlóak az én színeim is. Nekünk meg nincs olyan nagy mozgásterünk ilyen szempontból, mint pl egy szokenek, akinek jól állnak a modernebb melirtechnikák.

2023. nov. 13. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dupla szemhéjú monolid? :D a monolid pontosan azt jelenti hogy nem dupla szemhéjad van.
2023. nov. 13. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiktokon meg Faceappon vannak ilyen filterek, azokat próbáld ki természetes fényben. Meg próbáld kideríteni milyen az évszak tipusod. Jaa és ha otthon fested, használj professzionális terméket. Amúgy én már voltam vörös, szőke, barna, fekete és utólag visszanézve, hamarabb kellett volna kipróbálnom a Faceappos filtereket.XD Szinte biztosra látszik, hogy mi a legelőnyösebb.
2023. nov. 13. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján valószínűleg tél színtípus vagy, de előbb nézz utána, attól is függ. A fekete lehet hogy jól állna, de ahogy az előző is leírta töltsd le a faceappot vagy próbálj ki tiktokon egy filtert.
2023. nov. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!