Milyen női parfümöket ismertek, amelyeknek meglepően jó a tartósságuk az árukhoz képest?
Figyelt kérdés
Olyan parfümöt keresek, ami kb. 15 ezer Ft alatt van és a tartóssága is jó. Az üzletekben már próbáltam néhány illatot és volt amelyik hiába volt olcsó, még este is éreztem a kezemen (csak az illata nem tetszett), illetve volt már olyan parfümöm ami kicsit drágább volt, két óra múlva mégis már senki sem érezte rajtam.
Az most mindegy, hogy édes, virágos, fás stb., nyitott vagyok.
Most leginkább ilyen vélemények után kutatok, hogy kellemesen csalódtatok vagy nem is gondoltátok volna, hogy milyen tartós az a bizonyos parfüm.
2023. nov. 13. 14:46
1/3 anonim válasza:
Britney: Fantasy nekem nagyon bevált és tartós is. :)
2/3 anonim válasza:
Victoria’s Secret - Bare Vanilla (testpermet)
Aquolina - Pink Sugar
Britney Spears - Midnight Fantasy (nekem ez jobban bejött, mint a rózsaszín verzió)
3/3 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm az ötleteket! :)
2023. nov. 13. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!