Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nők miért sminkelik magukat?...

A nők miért sminkelik magukat? Miért nem jó úgy, ahogyan a férfiak szokták, hogy reggel megmosakodnak, aztán ennyi?

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 18:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%
Azért smink és smink között is van különbség. Ha vakolókanállal pakolja magára a cuccot, azt én sem értem. Viszont ha csak egy kis rúzst és szemceruzát, meg ilyen lightos dolgokat tol (gondolom nők értik mire célzok), az simán annyit jelent, h ad magára. Nem minden nő cipőgyári melós, ahol mindegy hogy néz ki munka közben. Pl én egy banki dolgozótól, vagy ügyfélkapustól elvárom, h adjon magára. Én sem munkásruhában, 3 napos borostával megyek ilyen helyekre.
2023. nov. 12. 20:11
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azért, hogy elfedjem a kialvatlanság nyomait. :D
2023. nov. 12. 20:20
 13/32 anonim ***** válasza:
83%
Mert nekem ez hozzátartozik az "elmenős" dolgokhoz. Nem itthoni cicanaciban és nem kócosan megyek ki az utcára.
2023. nov. 12. 20:59
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak mondom, h nem minden férfi tudja le egy mosakodással a reggeli készülődést. Vannak azért, akik minden reggel borotválkoznak, zuhanyoznak, hajukkal foglalkoznak, ha nem kopaszok, stb. Arról nem is beszélve, h sok férfi használ valamilyem sminket is. Bőrhibák eltüntetésére gondolok most, nem szemhéj festésre, az már egy másik kategória.
2023. nov. 12. 21:52
 15/32 anonim ***** válasza:
21%
Én ilyen vagyok: reggel felkelek,arcot mosok és kész. Igaz, régebben sminkeltem,de már undorítónak tartom. Semmilyen trutyit nem kenek a fejemre, még krémeket sem. Este is csak arcot mosok és annyi. 30as éveimben járok, sose volt még ilyen szép bőröm.
2023. nov. 12. 22:01
 16/32 anonim ***** válasza:
47%
Egyszerűség, természetesség.
2023. nov. 12. 22:16
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő sminkel. Miért van lepontozva, aki nem? A kérdés nem az, hogy akik sminkelnek, miért teszik, hanem az, hogy A NŐK, én nő vagyok, és nem sminkelek, nem bírja a bőröm a sminket, vagy akkor már nem is vagyok nő, ha nem sminkelek?
2023. nov. 13. 07:26
 18/32 Metionin ***** válasza:
100%
Mert sminkelni akarnak. Ki milyen indokkal.
2023. nov. 13. 10:40
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Tetszeni akarnak a pasiknak.
2023. nov. 13. 10:59
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet:

1. Bőrhiba eltüntetése

2. Egyszerűen szeretnek sminkelni

3. Szebbnek érzik magukat sminkben és azok is

4. Szebbnek érzik magukat sminkben viszont csak önbizalomhiányosak

5. Önkifejezés

6. Elvárások a munkahelyen

7. Tetszeni szeretnének a férfiaknak

8. Fáradtság jeleinek eltüntetése

9. Magabiztosabbak tőle.

A férfiakat nem kérték annyiszor számon a külsejük miatt mint a nőket, de senki nem mondta hogy egyeseknél a reggeli mosakodás tökéletesen elég. Ha egy nőnek nem tetszik a pali mert igénytelen, egyszerűen továbbmegy. Ha neked nem tetszik egy nő sminkben, te is menj tovább. Mindenkinek a saját dolga, mit tesz magával.

2023. nov. 13. 18:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!