A ricinusolajjal kezelt szempillák a növekedése mennyire véges?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 16:41
1/6 anonim válasza:
kicsit furán fogalmaztad meg
nem értem
2/6 A kérdező kommentje:
:)))
szóval, hogyha ricinusolajjal kenem a szempilláimat, akkor azok ugye nőnek. de attól, hogy nekem alapból nagyon rövidek voltak a pilláim, nem is fognak igazán hosszúra megnőni?
2010. okt. 19. 18:01
3/6 anonim válasza:
Tényleg ideje lenne utána olvasni ennek a ricinusolajnak..attól,hogy hasmenést okoz, ez nem jelenti, hogy kívülről serkenti a vérkeringést, meg a szempillanővést..inkább vitamint egyél.
4/6 A kérdező kommentje:
tuti jó a szempilláknak, mert az enyém mer szemmelláthatóan nőtt tőle.:) csak arra voltam kíváncsi, hogy meddig fog kb.
2010. okt. 19. 20:06
5/6 anonim válasza:
Egy idő után már biztos nem nő szerintem. Elér egy bizonyos hosszúságot és sűrűséget, aztán megáll. De folyamatosan használd, mert cserélődnek a szempilláid közben. Én még nem használtam, de már tervben van. Nagyon sok mindenre jó ez az olaj, sok jót olvastam róla gyógynövényes oldalakon :))
6/6 A kérdező kommentje:
tényleg jó.:))
2010. okt. 20. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!