Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen piercingem legyen meg?

Milyen piercingem legyen meg?

Figyelt kérdés
A bal fulemben alul van 2 fulbevalo, a jobban alul 3 fulbevalo + 2 helix. Van meg egy koldokpiercingem es egy septumom. Hova es mit szurassak? Olyat szeretnek ami nem annyira feltuno. Nyelvpiercingen es industrialon gondolkoztam eddig, otletek?

2023. okt. 28. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem feltűnő, az nem látszik. (tehát intimek, mellbimbók)

Ami kevésbé feltűnő, az az, ami vagy apró, vagy valami/valamennyire takarja. Tehát lehetnek fülékszerek, apró pontékszer orrcimpába, nagyobb frufru esetén esetleg szemöldök egy apróbb golyós ékszerrel.

Fülbe főleg a porcosok maradtak. Rook jó választás.

Ha sokat hallgatsz zenét fülhallgatóval, akkor tragus-t és daith-t nem ajánlom, de conch, flat, industrial, antitragus szóbajöhet. Tény, hogy a porcosak morcosak, tehát macerásak a gyógyulás terén, de ha odafigyelsz rájuk, nem lesz vele bajod.

Nyelvpiercing sem rossz, de, ha sokat játszadozol vele, könnyen roncsolja a fogzománcot (nemcsak a golyó, de a szár is, bár, ha nem fém ékszert hordasz, nem okoz gondot). Az ajakékszerekkel is pont ez a baj. Bár jól és gyorsan gyógyulnak, csesztetik a fogakat, zománcot, ínyt.

Szemöldök piercing felszíni ékszer, és vigyázni kell rá, amíg teljesen meggyógyul és utána is óvatosan kell vele bánni, bár valóban jól tud kinézni. Bridge piercing is szép, de ha szemüveges vagy, nem jó ötlet. A második köldökékszer is szexis, de akár 4 irányba is lehet. (attól függ, mennyire jársz olyan ruhákban, hogy kilászik-e vagy sem)

Amit semmiképp sem ajánlok, az a smile piercing, illetve a nyelvfék piercing. Ezeket jó okkal érdemes kerülni. De azért a családoddal beszéld meg, hogy mit és hova, ne legyen belőle gond. ;)

2023. okt. 29. 01:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso es mindenkeppen megfogom!
2023. okt. 29. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a rook-ot. Tényleg nem annyira látszik, kevésbé feltűnő, ha ez a cél, akkor szerintem tök jó. A gyógyulással nekem tényleg semmi gondom nem volt, viszont maga a szúrás nagyon fájt, ennél a piercingemnél fájt a legjobban, pedig van egy pár. De persze csak egy másodperc az egész, mire megérzed, bent is van.
2023. okt. 29. 09:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, a fajdalom nem gond nekem, 2 evig nem mult el a gyulladas a helixeimrol😆 egyenlore ugy nez ki, a rook lesz a kovi pcm🥰
2023. okt. 29. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Mellbimbó pc-n nem gondolkoztál? Nagyon szexi 😉
2023. okt. 29. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem van seotumom, bal fülemben daith, shen men, 2 fülbevaló industrial,tragus, jobb fülemben antihelix, 2 fülbevaló meg egy industrial.
júl. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!