Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Huszonévesen nem bírok leszokn...

Huszonévesen nem bírok leszokni a körömrágásról, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta van ez a rossz szokásom a stressznek köszönhetően. Próbálok elszokni, de már úgy berögződött, hogy néha észre sem veszem, és csinálom.

Már többször is sikerült abbahagyni, de csak ideig óráig. A leghosszabb megoldást az jelentette, hogy amikor leszoktam, eljártam körmöshöz és folyamatosan géllakkozva volt. Ekkor egy évig nem jártam.

Aztán spórolni kényszerültem, le kellett mondanom a körmösről, azóta újra rágom…

Most az a tervem, hogy újra körmöshöz fogok járni, csak hát ahhoz is le kéne valahogy szoknom legalább 2 hétre, hogy lehessen géllakkozni.

Van valami ötletetek?

2023. okt. 26. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

Lehet kapni körömrágás elleni lakkot. Olcsóbb, mint a körmös. Bekened és rossz íze lesz a kezednek...

De beszélgetni is kellene róla valakivel, egy szakemberrel.

2023. okt. 26. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt agyban kell eldöntened. Nekem se hatott semmi.

Eldöntöttem hogy szép körmöket és ápolt kezet akarok.

2023. okt. 30. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!