1/8 anonim válasza:
Ez főleg az életmódtól és a génektől függ.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire korhoz kötött, de én azt vettem észre magamon, hogy 1,5 év nem-alvás után éveket öregedett az arcom. Csak összehasonlítom a képeket és durva. A harmadik gyerekemmel éjszakázok. Az első kettő aludt éjjel. Mindig is min.10 évvel fiatalabbnak néztek. Hát már nem tudnék mit letagadni. Szóval az alvás nagyon fontos, mert egy idő után a bőr is zombi lesz, nem csak az elme!!! 🫵
3/8 anonim válasza:
2
hogy bírtad ki alvás nélkül másfél évig? én egy napig sem bírnám
4/8 anonim válasza:
Változó. Van akin alig látszik másnál nagyon
5/8 anonim válasza:
Nem annyira öregszik, de sokat alakul, gyerekből felnőtté válik. Én 30 éves koromig elég fiatalnak néztem ki, pedig sokat buliztam, sokat is dolgoztam rendszertelenül éltem. Most 35-ön felül már jobban látszani kezdtek a szarkalábak stb de gondolom ez mindenkinek egyéni lehet.
6/8 anonim válasza:
Ha nem pihen az ember eleget, nem iszik elég vizet és nem figyel oda az étkezésre bőrápolásra, hanem csakúgy hagyja létezni a bőrét, akkor meglepően sokat tud öregedni ezidő alatt. Láttam 30 éves nőt, akitől még elkérik a személyit és láttam olyat, akit már 40-nek tippeltem volna, de ő pont sokat járt szoliba krém nélkül. Inkább csak változik az arc, hogyha vigyáznak rá.
7/8 anonim válasza:
én az elmúlt években összességében elég kialvatlan voltam, de nem látom, hogy aránytalanul öregedett volna tőle a bőröm. mármint nyilván 3 óra alvás után elég nyúzott a képem, de mondjuk 6-7 óra alvás után ugyanolyan, mint régen.
szerintem jobban meglátszott az az időszak, amikor sokat buliztam és átlag kb. minden második estére jutott valami alkoholfogyasztással is járó program
8/8 anonim válasza:
3-as! Én se bírom jól. Van, amikor hétvégén a párom kel reggel, így én be tudok pótolni pár órát. Az sokat számít. Azt mondják, azt meg lehet szokni. Nekem ennyi idő után se sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!