Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sokat öregszik az arc 18 és...

Sokat öregszik az arc 18 és 28 között?

Figyelt kérdés

2023. okt. 15. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez főleg az életmódtól és a génektől függ.
2023. okt. 15. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy ez mennyire korhoz kötött, de én azt vettem észre magamon, hogy 1,5 év nem-alvás után éveket öregedett az arcom. Csak összehasonlítom a képeket és durva. A harmadik gyerekemmel éjszakázok. Az első kettő aludt éjjel. Mindig is min.10 évvel fiatalabbnak néztek. Hát már nem tudnék mit letagadni. Szóval az alvás nagyon fontos, mert egy idő után a bőr is zombi lesz, nem csak az elme!!! 🫵
2023. okt. 15. 20:56
 3/8 anonim válasza:
25%

2

hogy bírtad ki alvás nélkül másfél évig? én egy napig sem bírnám

2023. okt. 15. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Változó. Van akin alig látszik másnál nagyon
2023. okt. 15. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem annyira öregszik, de sokat alakul, gyerekből felnőtté válik. Én 30 éves koromig elég fiatalnak néztem ki, pedig sokat buliztam, sokat is dolgoztam rendszertelenül éltem. Most 35-ön felül már jobban látszani kezdtek a szarkalábak stb de gondolom ez mindenkinek egyéni lehet.
2023. okt. 15. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem pihen az ember eleget, nem iszik elég vizet és nem figyel oda az étkezésre bőrápolásra, hanem csakúgy hagyja létezni a bőrét, akkor meglepően sokat tud öregedni ezidő alatt. Láttam 30 éves nőt, akitől még elkérik a személyit és láttam olyat, akit már 40-nek tippeltem volna, de ő pont sokat járt szoliba krém nélkül. Inkább csak változik az arc, hogyha vigyáznak rá.
2023. okt. 16. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

én az elmúlt években összességében elég kialvatlan voltam, de nem látom, hogy aránytalanul öregedett volna tőle a bőröm. mármint nyilván 3 óra alvás után elég nyúzott a képem, de mondjuk 6-7 óra alvás után ugyanolyan, mint régen.

szerintem jobban meglátszott az az időszak, amikor sokat buliztam és átlag kb. minden második estére jutott valami alkoholfogyasztással is járó program

2023. okt. 16. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as! Én se bírom jól. Van, amikor hétvégén a párom kel reggel, így én be tudok pótolni pár órát. Az sokat számít. Azt mondják, azt meg lehet szokni. Nekem ennyi idő után se sikerült.
2023. okt. 16. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!