1/21 anonim válasza:
aa nem próbáltam de köszi hogy felhívtad ilyenre a figyelmemet, rendelek is tutti fruttisat, meg cseresznyéset :D szerintem nagyon jók lehetnek, főleg írja hogy sokkal magasabb koncentráltság szoval biztos sokáig tart és erős az illatuk.
2/21 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit!:))
Igen, én is abban reménykedem, hogy tartós az illatuk. xD
2010. okt. 18. 16:43
3/21 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek van ilyen, de nagyon sokáig tart, és igazán kellemes illatú. Először amikor felfújta magára megkérdeztem, hogy miért van ilyen vattacukor illat. :D
Nagyon tartós, mert 10-12 óra múlva is éreztem rajta azt a kellemes illatot, anélkül, hogy újra fújta volna.
4/21 anonim válasza:
De jóók:-)
Csak azon az oldalon lehet ilyet rendelni?
5/21 anonim válasza:
Ilyet csak rendelni lehet? Vagy valahol nem lehet ilyet venni, rosmann vagy ilyesmi helyen?
6/21 anonim válasza:
Jujj köszii a linket azonal mszály rendelnem nagyon köszyyy..::)
7/21 anonim válasza:
rendeltem kokuszosat:) de elég sok a postaköltség:s
8/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy segíthettem. xD
Mennyi a postaköltség? :S
2010. okt. 18. 17:45
9/21 anonim válasza:
Elvileg nyugati aluljáróban lehet venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!