Miert csunyak manapsag a magyar lanyok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 16:29
1/12 anonim válasza:
Azér nem mind csúnya. Bár tényleg elég sok rusnya van.
2/12 A kérdező kommentje:
en is tudom,vannak nagyon szepek is de az utobbi idoben nem annyi mint regen... es a kulfoldiek is azt mondjak nem mennek tobbet Budapestre mert nincsenek szep lanyok,inkabb Praga.
2010. okt. 18. 16:37
3/12 anonim válasza:
Én úgy veszem észre, hogy nem rondábbak lettek, hanem csak egyre rosszabb ízléssel rendelkeznek, és elcsúfítják magukat.
4/12 A kérdező kommentje:
igen,ez lehetseges.
2010. okt. 18. 17:01
5/12 anonim válasza:
sztem csak egy kaptafa mind.amiből sok van,az senkit nem izgat...
6/12 anonim válasza:
Sajnos ezt vettem észre én is.Olyan különlegesnek érzem magamat a sok feketeség között.Fekete bőr,fekete haj,hegyes köröm,kilógó has,ízléstelen smink,mayo chix,igénytelen szétvasalt póthaj.Nem túl izgalmas.Én pedig mindig csinosan,fehér bőr,semmi póthaj meg köröm,középszőke haj.Jó azért a 13cm-es cipő az alap,imádok magas lenni.
7/12 anonim válasza:
Én "extrém", de nőies vagyok ;) Úgyhogy sajnos sok az átlag, ezen túl kell lépnetek fiúk és jobban körbe nézni :)
19L
8/12 anonim válasza:
És a lányok meg csodálkoznak, hogy a barátjuk el hagyja őket vagy megcsalja. Azért van mert mindenki ugyanúgy néz ki. Nincs semmi különlegesség bennük és a fiúkat nem fogja meg igazán semmi bennük, hanem csak az, hogy lyuk*...aztán megunja és keres másikat.
9/12 anonim válasza:
Már miért lennének csúnyák? Én nem vagyok az! :D Elég buta ez a kérdés, mert kinek mi a csúnya... régen is voltak és most is vannak olyanok akik nem feleltek/felelnek meg az aktuális szépségideálnak. Amúgy amikor éhínség volt a molett nők voltak a sikkesek, mert ők voltak kevesebben. Az is szexinek számított,h narancsbőrös volt a fenekük és a combjuk.
10/12 A kérdező kommentje:
te jobb ha nem is valaszolsz. olyan buta vagy mint a fold. gondolom a testsulyod meghaladja a 100 kilot. sajnalni tudlak te a,,,,gya ....la...gyult!
2010. nov. 6. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!