Főleg fiúk; Túlsúlyos lennék? 162cm 60-61 kg vagyok,14 éves. Erős a csontozatom, ez tény, de ez sok?
ilyesmi alakom van. kövér vagyok???
ma a sulis védőnő közölte, hogy az enyhén túlsúlyos és a nagyon túlsúlyos között állok, és hogy fogyjak le.
tényleg nagy a gáz?? én sosem tartom magam jónak, szerintem nincs csinos alakom. (homokóra vagyok) mások szerint pont jó vagyok.
vélemények? nemet és kort is légyszi
nem hozzám képest, hanem egy átlagos nőhöz képest, és megjegyezném, hoyg te nem 170akárhány centi vagy, de látom marhára figyelsz...
gratulálok xD
Magasság-100 az elvileg normális, még a BMI index szerint is (tudom arra azt mondják, hogy hülyeség, mert nem a súly számít, de ha meg nem a súly számít, akkor meg senki ne mondja 2 szám alapján, hogy kövér vagy:-D)
A 170/50 barátnős 17F meg be van szűkülve, ne az ilyenekre alapozz, 170/50 az a ruhafogas-modelleknél normális, aki meg az irigységből sértegetést írta, mert ő 47 kg, neki üzenem, ha nem inged, ne vedd magadra.
Viszont: Akit linkeltél, az a lány messze több, mint 60 kg, ránézésre van kb 75.
Nem vagy túlsúlyos. Lehet, hogy van felesleged, tornázzál, formálódj, de nem kell fogynod, a súlyod teljesen normális.
kedves utolsó! köszönöm a válaszodat, akkor valószínűleg rossz a meglátásom. egyébként azt hallom, hogy van fenekem meg mellem, vékony a derekam, de a combomon van 1 kis fölesleg meg 1 kis úszógumi.. ez van. kérdeztem.
és kedves utolsó válaszadó: köszönöm, hogy megvédtél, jól esett, bár megoldom egyedül is:D
Az utolsó vagyok.
Ha vékony a derekad, az a lényeg, a többi meg nem baj, ha kicsit sok. Ha homokóra alkatod van, akkor annak örüljél:-D
Csak kiakasztanak az ilyenek, hogy "Hát ez így nagyon nem jó, X-nek kellene lenned, mert a Marika néni meg én is annyi vagyok, úgyhogy ez az ideális"... (Nem csak súlyra értem...)
heti 3× táncolok és hete 2×-3× futok, sokat sétálok...
Akkor nem értem, hogy hogy a francba van rajtad akár egy kiló felesleg is... Vmit rosszul csinálsz!
kedves 19:44es válaszoló.. nagyon nem vagyok irigy a kérdezőre:) azt elhiheted:D
kérdezőnek: tudom h nem vagyok 170 cm..viszonyításként mondtam h ő is kb ugyan olyan vékony alkatú mint én.
és ahogy látom te nem figyelsz.;)
Szerintem meg félreértettél.
"mér lenne csont kollekció aki 170 cm és 50 kg?:D:O
én 163 vagyok és 47 kg és én se vagyok csont kollekció"
Ezt írtad. Erre írtam, mivel ő NEM rád mondta, miért veszed magadra, lehet, hogy te nem vagy az, de a 170 centihez az 50 kg az tényleg kevés.
Amúgy meg egyénfüggő, 48 kilóval is lehet valakin felesleg, ha sz*rul oszlik el, vagy kevés rajta az izom, és lehet, hogy valakin 60 kg-osan sincsen, mert arányos/izmos az alkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!