Pandora karkötő pár charmmal milyen korosztálynak való/nem való?
Figyelt kérdés
30-40 évesen még ez oké vagy inkább a fiataloo hordanak csak ilyesmit?2023. okt. 10. 09:14
1/5 anonim válasza:
Édesanyámnak (41) van, néha felveszi, ha megyünk valahová. A nagynéném (37) mindig hordja a sajátját, vagyis én még nem láttam nélküle. A gimis legjobb barátnőm is folyton viselte, én soha fel sem vettem az enyémet. Szerintem kortól függetlenül tetszhet bárkinek, annak való aki szereti, mindegy hogy az 20 éves vagy 40 éves.
2/5 anonim válasza:
Hülyeség belegondolni ilyen kérdésekbe.
Ha tetszik és jól áll az illetőnek, 8 és 80 évesen is felveheti.
Annyira minimalisták ezek a karkötők, hogy szinte el is tűnnek az emberen.
3/5 anonim válasza:
Láttam màr 60 évesen is és jól állt neki, mert vékony csuklón jól mutat. Bármilyen korosztály hordhatja.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. okt. 11. 08:43
5/5 anonim válasza:
Szerintem hozzávetőlegesen 13 és 60 év között semmi gond nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!