Lengyel vevő a Vinteden?
Figyelt kérdés
Egy lengyel lány 39 pozitív értékeléssel vette meg az egyik termékemet, de őszintén szólva félek kicsit külföldre postázni, mert nem pár ezer forintos a tétel.
Több helyen olvastam, hogy nincs semmi gond, én nem is attól félek, hogy esetleg át sem veszi, hanem ha valami mégis lenne, visszakerül-e hozzám a termék és az ezzel kapcsolatos utánajárások...
Vagy ne agyaljak ennyit ezen?
Nektek van tapasztalatotok?
2023. okt. 8. 21:07
1/7 anonim válasza:
Küld el szerintem nem lesz gond:)
2/7 anonim válasza:
Ne kuld el. Nem eri meg a kockaztatot.
3/7 anonim válasza:
Küldd el, ha bármi van, visszakapod a pénzed, vagy a terméket, de elég ritka az ilyen eset, nekem kb 60-70 eladásból 2x érkezett vissza érintetlen termék, a többi simán ment, külföldre is
4/7 anonim válasza:
Én eddig csak lengyeleknek adtam el, nagyobb értékben, semmi gond nem volt
5/7 A kérdező kommentje:
Elküldöm.
Még annyi, ha még nézi valaki a kérdést, hogy foxpost-ot választott a vevő, én eddig packetával adtam fel, ott kinyomtatták a cimkét, tiszta sor volt.
De csomagautomata nyomtat is? Vagy elég a kód, semmit nem kell ráragasztani? Vagy majd, ha jön a futár, akkor ő teszi rá, ha kivette?
2023. okt. 9. 09:10
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. 👋
2023. okt. 9. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!