Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szempillaspiráltól lesz...

A szempillaspiráltól lesz valami baja a szempillámnak ha kicsit sűrűn szempillaspirálozom?

Figyelt kérdés

2023. okt. 5. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha jó minőségű a termék, nem lesz semmi baja.

Mindenképp olajos lemosót használj hozzá, ami könnyen leoldja a festéket és nem kell dörzsölni, csipegetni, mert az tényleg megviseli a pillákat.

Azt a bizonyos szempillagöndörítő fém eszközt is felejtsd el, inkább keress olyan spirált, ami ívelt fejű és ezt a hatást is tudja kínzás nélkül.

2023. okt. 5. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem vízálló akkor nem lesz gond, de a lemosásra figyelj oda, ahogy az első is írta, oldd le a festéket ne dörzsöld vagy tépkedd. A göndörítő témában is egyetértek vele, az csak arra jó, hogy megtörje a pillákat.
2023. okt. 5. 18:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem, göndörítőt nem használtam soha és nem is akarok. Most jelenleg két fajta szempillaspirálom van. Egyik az essence lash princes lila, a másik avonos ultra volume piros. Egyik sem vízálló ha jól tudom. Sminklemosónak meg egy L’orela paris smink lemosót használok. Amúgy ezzel a sminklemosóval csak kicsit kell dörzsölnöm a szempilláim. Ezek a szempillaspirálok és ez a smink lemosó jó termékek? Csak nem vagyok annyira de annyira jártas benne.
2023. okt. 7. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:

A Nivea kék olajos szemfesték lemosója nagyon durva.

Pillanatok alatt leoldja azt a sminket is, ami a többi hasonló termékkel legalább 5 percig tart.

Ezt gothként ajánlom, elég extrém mindennapi sminkekkel. 😅

2023. okt. 7. 19:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. És azok a termékek amiket én használok az jók vagy nem?
2023. okt. 8. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha neked beváltak, akkor nincs velük semmi probléma.

Mindenkinek már a bőrtípusa, a bőre állapota és egy egyéni jellemzői, így lehet, hogy ami az egyik embernek a kedvenc smink és arcápolási terméke, az egy másik személyen nem működik.

2023. okt. 8. 12:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Aham, amúgy pontosabban úgy értettem hogy akkor ezek nem gagyi semmit nem érő és szempillát/bőrt elrontó termékek?
2023. okt. 8. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Valaki?
2023. okt. 11. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, ha neked beváltak használd. Gagyinak nem mondanám, az Essence nekem bevált, Avonost nem használok mert nekem egyik szemsminkjét sem bírja a szemem.
2023. okt. 19. 13:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszii
2023. okt. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!