Merjek piercinget csinálni?
21 éves vagyok, jelenleg dolgozom, de egyelőre nem keresek annyit, hogy saját albérletet fizethessek, úgyhogy a szüleimmel élek.
Apám nagyon konzervatív és félek hogyha beállítanék egy dupla helixel, akkor azonnal kitépné őket a fülemből.
Tetoválásrol beszéltünk régen és mondta, hogyha meglátja hogy tetoválás van rajtam, akkor körömkefével fogja leszedni rólam. Mondtam hogy azt nem lehet. Erre azt mondta hogyha a húsig kell mennie hozzá, akkor addig fog menni.
Nem merem megkérdezni, hátha így még el tudom takarni, szerintetek mit csináljak?
Ha olyan a hajad, akkor a helixet nagyon egyszerű eltakarni, illetve szerintem amúgy egy fülpiercing szerintem nem számít ma már extrémnek, szerintem munkahelyeken csak nem annyira elítélőek, szigorúak evvel szemben.
Amúgy ha apukád agresszív, akkor a saját érdekedben még várj a piercinggel és költözz el, amint tudsz. Amúgy a legtöbb szülő addig negatív az ilyenekkel kapcsolatban, amíg a gyerekének nem lesz olyanja. Mármint nálunk is, se a piercing, se a tetkó nem tetszett a szüleimnek, de nekem lett, és most egyikkel sincs bajuk, sőt, szerintük jól is néznek ki a tetoválásom és a piercingjeim. Persze, attól még nem lettek annyira nagy piercing és tetkó imádók, de már nem olyan negatívak ezekkel szemben, mert már nekem is van. Persze nem minden szülő ilyen.
Sziasztok,
Még egy olyan lehetőséget találtam, hogy fake piercing, amit akármikor kivehetek és nem kell attól félnem hogy benő a lyuk, mert nincs. Bár nem tudom lehet e venni ilyet boltban vagy csak rendelni. Csak online shopokban találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!