Férfi fülbevaló túlzás?
21 éves vagyok, de mindenki 16-nak nézett eddig, boltban is elkérik a személyim, úgyhogy eléggé fiatalos arcom van. Egy fülbevalótól esetleg idősebbnek tűnhetek? Vagy nőies hatása lenne?
Még sosem volt fülbevalóm, piercingekért nem is vagyok oda, de ha egy lánynak a fülében meglátok piercinget attól odáig vagyok, magamon is szívesen látnék egyet, de tudom hogy a konzervatív családtagjaim nagyon kiakadnának. Mennyire látszana, hogy esetleg tele van lyukasztava a fülem? Ha meggondolom magam akkor nyom nélkül el fog tűnni??
Amik szóba jöhetnek: Lobe, 2nd lobe, snug, auricle, helix. Csak karika, esetleg több helyre is.
Ilyesmik:
EZ egy olyan dolog, mint a tetoválás, hogy érdemes elgondolkodni, vagy nyugodtan belevághatok, max ha nem tetszik visszanő??
Szerintem semmi baj avval, ha egy férfinak van fülbevalója, szerintem nem csúnya, szerintem nem is túlzás, szerintem a fülpiercing viszonylag elég visszafogott tud lenni. Meg aztán igen, kiveszed, és a lyuk alig fog látszódni, szóval bármikor eltávolítható.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a piercingtől idősebbnek fogsz tűnni, hisz az csak egy ékszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!