Az Epos és a Louis Erard óramárkákról mi a véleményetek,mind presztísz, mind minőség szempontjàból?
Valamint tudtok olyan márkákat ajànllani ami max az 1milliót érinti és kb a Longines, vagy a Tag Heuerrel vannak kb egy szinten?
A normàlis hozzàèrtő vàlaszokat előre is köszönöm!
Csatlakozom, no name, semmi.
A kérdés második fele: Oris, Mido. Még entry level, de már elismert, elterjedt márkák.
És a Maurice Lacroix? Szerintem iszonyúan szèp órài vannak. Meg most egy Baume&Mercier Riviera-val szemezek mèg. :)
Amúgy köszönöm szépen a vàlaszokat! :)
3-as vagyok: továbbra is azt nem értem, hogy miért akarsz ilyen, nálunk kevésbé ismert entry level órák között válogatni? Jó, mondjuk nálunk az óra fogalma nagyrészt kimerül a Rolexben, mert azt mindenki hallja a filmekben, a Bretyó meg azért, mert az kis adócsalással már megvan, meg jó nagy biflákok, amivel tudod mutatni, hogy vagy valaki.
Ha már! Second hand órák Chronóról esetleg hivatalos kereskedőtől nem játszanak? Millió körül jó Bretyók vannak pl., ha már feljebb említettem őket.
A Bretyó alatt a Breitlinget èrted? Mert az nekem nem kell. Annyi pénzért már inkább egy IWC, vagy egy Panerai.
Amúgy azért gondolkozok, más márkákban is, mert nem akarok villogni. Pl Rolexet azért nem vennèk, mert túl van hypolva... kb minden celebnek, meg jómódu embernek az van. Akkor már inkâbb Omegát választanèk. Viszont amik tetszenének azok 2 és fél-3 millónàl indulnak. Na most hètköznapra bkv-zni egy 2 3 millás órában, hát... nem tudom.
Azért gondoltam, vagy egy Longines, vagy egy Maurice lacroix, vagy hasonló kategoráju márkánál, ami meg áll 1milla környèkén, lehet nincs saját verkje, bár ha van az jobb lenne, de nincs túl hypolva, mégis a svájci minősèg megvan benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!