Kinek tetszik Ördög Nóri új haja?
12.01 - azért Nóri nem hiszem, hogy harminc évesen derékig érő hajat hordana, valahogy az már nem illik, szóval kb. jó 3-4-5 év mire megnőne ugyanolyanra, mint volt, akkor meg már nem illene a korához, tehát tuti maradni fog a rövid, max. vállig érő
amúgy sztem ritka rossz, szegényem :(
Már bocs, de mi ez a baromság, h nem illene a korához?
Miért , egy harminc éves nőnek kötelező levágatni a haját,vagy mi? Vagy ássa is el magát?
Csak a tiniknek lehet hosszú haja?
Az tuti, h én nem fogok ien hülyén gondolkozni, és nem fogom levágatni a gyönyörű hosszú hajamat,csak mert elmúltam harminc.
A kérdésre válaszolva: Nem tetszik, mert elveszítette a varázsát.
Jajj basszus ne is mondjátok!
amikor megláttam, nem akartam elhinni!
olyan szép ahja volt és levágatta...
nem mondom hogy rossz de a régi mégiscsak jobb volt!
Mi az, hogy 30 évesen nem lehetne derékig érő haja?? Én lassan 40 vagyok, és derékig érő hajam van, nem is szándékozom levágatni.
A kérdésre: nagyon szép arcú a Nóri, gyakorlatilag bármilyen hajjal jól nézne ki, de hosszú hajjal szebb volt. Most sem igazán a haj rövidségével van baj, hanem a frizura elkészítésével. Az egész nagyon lapos. Egy kicsit bohókásabbra fel lehetett volna tupírozni.
szerintem nem valami jó, hiszen nagyok és elállóak a fülei, ezáltal még jobban ki van hangsúlyozva.
20.l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!