Ez miért van így?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz kategória, de kiváncsi vagyok. Nekem azt mérték, hogy 161 cm vagyok, míg a barátnőmnek azt, hogy 164. De, ha egymás mellett állunk és magasabb vagyok. Most, akkor hogyan is va ez?2023. szept. 11. 16:55
1/3 anonim válasza:
Lehet a hajad, cipőd miatt látszól magasabbnak vagy rosszul mértek valamelyikőtöket
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a térd jobban hajlik nálad, amikor mérés van, mint a másik hölgynél.
3/3 Metionin válasza:
Nem mindegy, hogy mikor és milyen pózban mérnek. Ha görnyedsz vagy hajlik a térded kicsit állás közben, akkor alacsonyabbnak mérnek. De az sem mindegy, hogy tartod a válladat, nyakad, ha 'előrébb esik' a fejed, akkor is alacsonyabbnak mérnek. Nekem máig megvan az emlék, hogy a suliban mértek és van az a fa izé amit a fejedhez raknak a skálán, na azt nekem nagyon alacsonyra rakták és nem tudtam rendesen kiegyenesedni alatta de nem tolták feljebb hiába szóltam, így 162 helyett beírtak 157 centisnek, mikor láthatóan magasabb voltam a 160 alattinak mért lányoknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!