Nem rosszból mondom de az olyan mint ha valakinek mondjuk horgászbotot akarnál venni.
Kedveskedni akarsz, hogy a hobbijában támogatod, de nem tudod hogy ő mi alapján választ és miket preferál, mert biztos hogy nem akármilyen órákat gyűjt, hanem valamilyen adott mechanikával rendelkezőt vagy bármi más szempont alapján, amiről te könnyen lehet hogy nem tudsz
2023. szept. 3. 15:32
2/9 anonim válasza:
Én óragyűjtő vagyok és ez ellen éppen nincs kifogásom. Úgy sem hogy a legdrágább órám 50-szer ilyen drága.
2023. szept. 3. 16:43
3/9 anonim válasza:
Szeretem az órákat, fontos is számomra. Nekem a zöld szín nem tetszik, azon kívül rendben van.
2023. szept. 3. 17:35
4/9 anonim válasza:
Aki órákat gyűjt, annak biztos vannak olyan szempontjai is, ami az átlagembernek eszébe se jutna. De még ha mindenben megfelel is, akkor is lehet, hogy ilyenje már pont van. Szerintem ebben ne akarj meglepetést szerezni, mert kellemetlen szitu lehet a vége, hiába akartál jót.
2023. szept. 3. 17:41
5/9 anonim válasza:
Ha olyantól kapom akit szeretek kedvelek, nem számítanak a szempontok.
Lehet értéktelen, vagy olyan amit amúgy nem vennék meg magamtól, mégis ez lenne a legértékesebb számomra, mert egy kedves embertől van.
2023. szept. 3. 18:04
6/9 anonim válasza:
Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy inkább ne. Én is gyűjtök valamit, de egyáltalán nem örülnék, ha valaki meglepne egy újabb darabbal mert nekem is megvan mi alapján választok. És pontozzatok le nyugodtan, vagy gondoljatok rólam amit akartok, de ilyenkor egyáltalán nem érdekelne kitől kaptam, nem tudnék neki örülni ha nem olyan lenne amit szeretek. Szóval inkább találj ki valami mást. Vagy ha esetleg mindig ugyanott vásárol, akkor inkább egy ajándékutalványt vegyél neki.
2023. szept. 4. 13:37
7/9 anonim válasza:
Soory, én is csatlakozom, hogy inkább ne. Én magam is úgy vagyok vele, hogy én a saját szempontjaim szerint szeretem rendezni az órákat. Egy Lorus nálam semmi esetre sem lenne beilleszthető, hiába ajándék, de ugyanígy lennék egy Midoval is, pedig az erős entry level swiss made.
Esetleg egy ötlet: szent meggyőződésem, hogy egy IGAZI, nem a lelki nyomorát kompenzálni akaró, valódi gyűjtő tárából nem hiányozhat egy digitális Casio. :D Próbáld meg valahogy felhozni.
2023. szept. 11. 10:44
8/9 anonim válasza:
7
Mondjuk valamelyik új vintage reissue Casio sem rossz ötlet. Pl LF-20
2023. szept. 11. 14:38
9/9 anonim válasza:
Hú, az a világtérképes nagyon menő! :D Nincs az az AP-vel, VC-vel, RM-lel, Patekkel kitömött gyűjteménytartó díszdoboz, ahova ne férne be!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!