Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mondanátok vêleményt a felsőte...

Mondanátok vêleményt a felsőtestemről csajok ?

Figyelt kérdés

Először is egyszerre voltam vézna közben hasra mégis kövér. Én úgy látom hogy még egy kis zsírt kéne hasról és derékról leszedni illetve még egy kis izom sem ártana. Mint mondtam nem nagy vágyaim vannak, magamhoz képest ez is előrelépés.

[link]

2023. szept. 1. 10:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen jó, kezdődő aputest, nekem nagyon bejön, ha még egy kis pocakot növesztenél még jobb lenne.
2023. szept. 1. 10:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Volt ez rosszabb is, inkább megszüntetném :D
2023. szept. 1. 10:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, ez a testalkat aranybanya ha szeretnel edzeni. Latszik, hogy genetikailag nem vagy papirvekony. Szoval rovid ido alatt dietaval es edzessel nagyon fasza testalkatot tudsz elerni.

Szoval csinald csak. Persze fontos, hogy ne vagy ne csak a kinezet miatt legyel motivalt hanem azert, hogy egeszseges legyel mert nagyon sok pozitiv hatasa van a mozgasnak. Sok sikert!!!

2023. szept. 1. 10:26
 4/21 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mi teszi kezdődő aputesté ? Tényleg csak tudni szeretném hogy min javítsak, de gondolom a hasam.
2023. szept. 1. 10:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszi 3 de az a helyzet hogy én ezért is "küzdöttem" :D ennél is rosszabb volt. Bár nem olyan hú de intenzíven azt beismerem meg hát látszik is.
2023. szept. 1. 10:27
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
0 izom, kezdődő aputest, egy 30 éves Férfinél még elmegy, de bocs ennyi idősen mint te vagy nem igazán nyerő. Mássz már le egy edzőterembe!
2023. szept. 1. 10:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Fszert kell shamingelni a sracot? Van rajta izom csak zsir is. Fejlodni szeretne.

Azzal nem lehet segiteni, hogy az embert szekaljak. Csak belefut egy testkeozavarba ami igy is eleg sok embert erint.

A csavo azert irt ide mert valtoztatni akar, tudja o is.

Nem kell mindenkinek hegyomlasnak lennie.

2023. szept. 1. 11:08
 8/21 A kérdező kommentje:
Mert hány évesnek tűnök ? Látszik ebből valami talán ami a koromra utal ?
2023. szept. 1. 11:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Jaj 7 semmi gond, ez csak egy felmérés, kíváncsiság, hagy mondja meg mindenki a véleményét, ebből tudom legalább hogy merre hány méter. Azért köszi a támmogatást :)
2023. szept. 1. 11:10
 10/21 anonim ***** válasza:

Nagyon puha tested van.

Kövér lötty mindenütt.

Nagyon ne mutogasd és ne kérj véleményt róla.

Nekem is kb hasonló ,de én 65 éves vagyok.

2023. szept. 1. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!