Mondanátok vêleményt a felsőtestemről csajok ?
Először is egyszerre voltam vézna közben hasra mégis kövér. Én úgy látom hogy még egy kis zsírt kéne hasról és derékról leszedni illetve még egy kis izom sem ártana. Mint mondtam nem nagy vágyaim vannak, magamhoz képest ez is előrelépés.
Nezd, ez a testalkat aranybanya ha szeretnel edzeni. Latszik, hogy genetikailag nem vagy papirvekony. Szoval rovid ido alatt dietaval es edzessel nagyon fasza testalkatot tudsz elerni.
Szoval csinald csak. Persze fontos, hogy ne vagy ne csak a kinezet miatt legyel motivalt hanem azert, hogy egeszseges legyel mert nagyon sok pozitiv hatasa van a mozgasnak. Sok sikert!!!
Fszert kell shamingelni a sracot? Van rajta izom csak zsir is. Fejlodni szeretne.
Azzal nem lehet segiteni, hogy az embert szekaljak. Csak belefut egy testkeozavarba ami igy is eleg sok embert erint.
A csavo azert irt ide mert valtoztatni akar, tudja o is.
Nem kell mindenkinek hegyomlasnak lennie.
Nagyon puha tested van.
Kövér lötty mindenütt.
Nagyon ne mutogasd és ne kérj véleményt róla.
Nekem is kb hasonló ,de én 65 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!