Mit gondoltok az olyan emberekről, akiknek középen piercing van az orrukban? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 12:18
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem mindenkinek áll jól, főleg, ha nincs elég magasra szúrva, vagy túl nagyot választ az arcához képest.
12/18 Metionin válasza:
Másokon nem zavar, van akinek jól áll. Magamon nem tetszene, ezért nincs és kb. ennyi közöm van hozzá.
13/18 anonim válasza:
Nem tetszik. Erről mindig a disznók jutnak eszembe, azoknak az orrában láttam karikát 🤣
Amúgy is gusztustalan. Nem vagyok konzervatív, de ez nagyon nem jön be.
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem is pont az szokott eszembe jutni, mint a 3-asnak :( És igen, ilyen piercinges csaj kizárva!
Csomó féle tetkó meg piercing tetszik, de ez szerintem szörnyű, és most nagyon divatba jött, bláh:(
2023. aug. 30. 13:03
15/18 anonim válasza:
Abszolút semleges, undorítónak meg semmi képp nem nevezném. Aki pedig egy testékszer miatt utasít el valakit kategorikusan az nem is akar igazán magának párt / meg sem érdemli, hogy legyen neki.
16/18 anonim válasza:
Húgomnak van, jól áll neki.
Amúgy meg nem érdekel, nem ítélem ez külső miatt az embereket.
17/18 anonim válasza:
Semleges, csak az érdekel, hogy hogyan fúj orrot, ha kell?
18/18 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele, mindenki azt csinál a saját testével, amit akar. A septum pont nem tetszik, de például az orrcimpába szúrt biszbaszok igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!