5-15 ezer forintos tartos, eros parfumoket tudnatok mondani? (ferfi)
#1: Nem minden esetben.
Bár ez női parfüm, de az Aquolina Pink Sugar az egyik legolcsóbb illat a drogériákban, de még másnap, fürdés után sem tudod levakarni magadról, míg luxusmárkás parfümből is tudok olyat mondani, aminek a tartóssága nagyjából fél óra.
A férfiaknál pont ez a kategória a legszegényebb. Mert női oldalról ott vannak az Ariana Grande, Britney Spears illatok, amik nem annyira drágák, mégis viszonylag tartós és a gourmand mércén belül finom illatok.
Talán a Versace Blue Jeans.
A Britney Fantasy parfümöm nem tart addig, míg a Coco Chanel Mademoiselle Intense parfümöm, vagy a Versace Bright Crystal Absolu. Igaz, a Britney tart a legtovább az olcsó parfümjeim közül, de a legtartósabb a Chanel.
"egyebkent a 15 ezer mar egy 30ml parfumert nem annyira legalso kategoria"
Ebben nem vagyok olyan biztos.
1
Ez baromság. Vannak tartós olcsó parfümök csak nagyon szintetikusak.
Armaf-Club de Nuit Intense Men
Bentley for Men Intense
Ard al Zaafran - Oud 24 Hours
Pl. a "The Dua brand" parfümjei
Szállítanak Magyarországra. 1 darabnál arányaiban sajnos elég magas a szállítási költség + vám
Ezek "Extrait de Parfum" koncentrációjuak. A normál Eau de Parfum 8-25% illatösszetevőt tartalmaz, a Extrait de Parfum 20-40%-ot. Nagyon kevés kell belőle.
Vannak még hasonló modell szerint működő cégek, jellemzően Dubai parfumeur -ök viszik őket. Nekem csak a Dua-val van tapasztalatom, de pl. a Rosasalas is hasonló [link]
Nézz rá a Pepe Jeans és Azzaro illatokra.
Árkategórián belül nagyon jók szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!