Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » IIsmerek olyan nőket és...

IIsmerek olyan nőket és férfiakat, akik 20-hoz képest sokkal jobban néznek ki 30 éves korukra, de ismerek olyanokat is, akik sokkal szarabbul. Ezt lent kibontom kicsit. Hogy tudnám garantálni, hogy én ne ronduljak 30 éves koromra, hanem szépüljek?

Figyelt kérdés

Akik szarabbul néznek ki, ott az van, hogy huszonévesen dögös nő és férfi voltak, 30 éves korukra azonban a pasi tiszta kopasz, ami maradt a fején az félig ősz, sörhasa van. A nő el van hízva, arca is olyan püfi lett...

Akik jobban néznek ki, azoknál viszont az van, hogy a nő elöl deszka hátul léc volt 20 évesen, 30 évesen meg egy klasszikus vonalú szépség, arca is szép lett/maradt. A férfi meg egyszerű suhancnak nézett ki 20 évesen, 30 éves korára beérett, haja megmaradt, meg a haja színe is.

2023. aug. 12. 15:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem vagy valami kedves... Arra enged következtetni, magadra ismertél, és csak csunyultál mire 30 lettél...
2023. aug. 12. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Drágám, én már eleve ronda voltam. És most 43 évesen, gondolhatod 😂 Szted érdekel?
2023. aug. 12. 16:20
 3/7 Metionin ***** válasza:
97%
Én az utóbbi vagyok, mindig küzdöttem a soványsággal, huszonévesen se idő se pénzem nem volt edzeni, 30 éves koromra meg lett és olyan testem lett, amiről sosem álmodtam korábban. Az arcom is olyan fajta, ami pl. tiniként nem szép, mert túl csontos, határozott vonású, felnőttként meg már esztétikusabb. Szerintem a sport, káros szenvedélyek abbahagyása, egészséges étkezés, elegendő alvás sokat segít abban, hogy valaki kihozza magából a maxot.
2023. aug. 12. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
3 dolog befolyásolja ezt: genetika, betegség, akaraterö.
2023. aug. 12. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

5-nek igaza van. Genetika, betegség, akaraterő, vagy idő hiánya, stressz kis milliárd dolkg miatt is változik az ember.

De valakit szarul nevezni nem szép dolog, mint a csúnyává vállás se. Te lehet hogy külsőleg szép vagy, de belül ha ilyeneket mondasz akkor igazán nem vagy szép, hisz a belső szépség számít, nem a külső ami folyton változik az emberi élet során.

2023. aug. 12. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet és olyat is. Aki jobban néz ki az általában sportolni kezdett + piálással nem vágta tönkre magát.
2023. aug. 13. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért részben genetika, de nagyon sok múlik az életmódon is. Aki odafigyel a külsejére és egészségesen él, az jobban fogja tartani magát idősebben is. Pl. számít az étkezés, mozgás, elegendő alvás, bőrápolás, káros dolgok mellőzése (sok ivás, dohányzás) stb.
2023. aug. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!