A Shein-en tudnak nekem vásárolni ruhát? Többi lent
Figyelt kérdés
Egy kicsit bonyolultan fogom elmagyarázni. Aztán lehet hülyeség, légyszi ne szóljatok meg azért mert tudatlan vagyok és merek kérdezni
Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy, ha a barátnőm vásárol nekem ruhát a Sheinről, akkor ő látni fogja az adataimat (lakcím)?
Van arra megoldás, hogy csak kifizesse, na lássa az adataimat és csak ő lássa a saját kártya adatait?
Vagy lehet linket megosztani ahol fizetni tud? Bárhol kerestem, nem találtam.
Hasznos válaszokat várok, köszönöm szépen a HASZNOS ötleteket.😁
2023. aug. 7. 19:43
1/9 A kérdező kommentje:
Ahol csak fizetni tud*
2023. aug. 7. 19:44
3/9 anonim válasza:
He? Kifizettetnéd vele a rendelésed, de nem tudhatja hol laksz??Különben is, milyen barátnő az, aki nem tudja hol laksz?
4/9 A kérdező kommentje:
Irtam egy példát. Miért lényeges hogy ki venné és Miért?
2023. aug. 7. 20:32
5/9 anonim válasza:
Mert abszurdnak találom, hogy olyan emberrel akarsz ruhát vetetni, aki nem tudhatja hol laksz.
Egyébként biztos nincs ilyen, amit te akarnál.
6/9 A kérdező kommentje:
Mutatok nektek egy példát.
Az ő profilján ott van, hogy wishlist, és be tudsz neki vásárolni. ;)
2023. aug. 7. 21:53
7/9 anonim válasza:
#8 Leírtam már, hogy NEM LE-HET.Erre okoskodsz, hogy lehet.Aztán lehülyézel TE engem, majd azt írod, mégsem tudod.Akkor ki a hülye?
8/9 A kérdező kommentje:
#9, probalkoztal ilyennel valaha? Vagy honnan tudod biztosra hogy nem lehet?
2023. aug. 7. 22:25
9/9 Metionin válasza:
Az ilyen dolgokhoz szerintem külön szerződést kellene kötni az üzlettel. Pl. annak a csajnak saját kuponkódjai is vannak meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!