Nemrég szúrt nostril piercing karika már minimálisan bele van melyedve az orrcimpamba,ilyenkor érdemes kiszedni?
Figyelt kérdés
Pár napja szúrtak,de most vettem észre,hogy azért fáj.
Aki csinálta O szabin van,más szalonba meg már nem jutok át,mert a városban semmi ilyen nincs.
Kapcsos karika egyébként de nem tudom hogy kell kinyitni :/.
A piercinges azt mondta,csak cseréljük ki nagyobbra
Én nem igazán szeretnék vele szenvedni,inkább kiszedem vagy kiszedetem
2023. júl. 24. 16:25
1/5 anonim válasza:
Pár napja, és rögtön karikát tett bele? De gáz. Nem kell amúgy evvel szenvedni, nekem is karikám van, de nem így lett volna érdemes kezdeni. Cseréltesd pár nap múlva, amíg nem gyógyul be, ne ez legyen benne.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok másikat
Ki szeretném szedetni,mert ezt sose gyógyul be így...
Érzem,hogy már bele melyedt a "husomba"
2023. júl. 24. 17:14
3/5 A kérdező kommentje:
A legkisebb karikát rakta bele
2023. júl. 24. 17:15
4/5 anonim válasza:
Kérj bele olyan kis pöttyöt. Pár hónap kezeléssel tökéletes lesz. ☺️
5/5 A kérdező kommentje:
Ki kellett sajnos szedni,mert a husomba volt melyedve a karika elég rendesen
Már kezdett levedzeni,és gyulladni Nagyon fentre szúrta a piercinges
Nyilván ugye én hibáztam és a piercingesnek semmi köze ahhoz,hogy így alakult..na mindegy is😄...
2023. aug. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!