Az Albert Riele az jó óramárka?
32
Dehogy az. Ilyen baromságokat ne irkáljunk már. Az olcsóbb modelleken
33
Folyt.:
Az olcsóbb modellek tokján sincs rajta hogy swiss made nem véletlen. Ettől persze nem lesz rossz óramárka de 100%-ig svájcban készült órát nem kapsz 50-250 ezres árszegmensben. Triplájáért sem.
Előbb voltak nekem ilyen óráim, mint Neked, te kis csíra. Menj el egy svájci óráshoz, aztán megtudod. Az a baj, hogy 2-bites prosztó proli magyar aggyal okoskodsz olyan dologról amihez, instant gyökér vagy.🤣🤣🤣
" Dehogy nem! 😆 Én jobban hiszek a Kronometeres srácoknak mint neked. :)"
Az két balfék.
37
Az a két homoerotikus egyén bármit mond amire befizetnek nàluk de ilyen marhaságot tőlük sem hallottam hogy a Rodmer teljesen svájcban készülnen
40
Elhiszem hogy ezt mondták de két opció van:
- a két elitista majom nem tudja hogy 1000CHF alatt is van élet
- a Roamer fizetett hogy ezt mondják még ha nem is igaz, mert az ilyenek mint te vakon elhisznek nekik mindent
A lmbtq harrypotter mondogatta azt hogy ha a tokon ott a swiss made felirat akkor a tok(csak a tok) Svájcban készült. De ezzel egy gond vsn, ezt csak ő mondja sehol máshol nincs ilyen info. A másik meg hogy itt van előttem egy 80 ezres Roamer kvarc krono, ennek a tokján nincs swiss made felirat, ellenben a 60 etres Tisdot PR50-esén meg ott virít. Tehát valami nem kerek akkor ezzel a sztorival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!