Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv! Rendelt már valaki a...

Üdv! Rendelt már valaki a fashionruha.com-ról? Rendelés előtt állok, de félek kiadni pénzt úgy, hogy nem vagyok meggyőződve róla, hogy azt a terméket kapom, akit szeretnék!

Figyelt kérdés

#fashionruha
2023. júl. 18. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban félnék attól, hogy valóban igazi-e az oldal semmint hogy a benne lévő termékek milyenek. Nekem nagyon kamuszaga van.
2023. júl. 18. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hozzá diploma, hogy az ember tudja, ez kamu oldal.

Gyagyi, google fordítós szöveg, semmi info a cégről...

2023. júl. 18. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"KöveSSd a stílusodat"

:D :D :D Pelenkát lehet kapni? Mert ezen befostam!

amúgy egyértelmű, hogy egy kamu szar az egész oldal, nem igaz, hogy nem látod. vagy tán a tiéd?

Hüvelyszűrő :D :D :D na jó most bekakkiltam

2023. júl. 18. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.